發新話題

[!!初步地型釋出!!]對戰地圖意見收集

[Close]
其實我創意無限
仲諗到好多
14樓我+左技能簡介

我打陣機
打完再幫你作

引用:
原帖由 一世 於 2011-4-29 00:57 發表
其實我創意無限
仲諗到好多
14樓我+左技能簡介

我打陣機
打完再幫你作
感謝先
不過唔洗特登搵時間諗既順帶一提/口\''
電鋸同強姦...似唔符合地圖背景/皿\''

咁又好似唔知邊個話有中立= ="~

引用:
原帖由 一世 於 2011-4-30 03:08 發表
咁又好似唔知邊個話有中立= ="~
中立唔係呢隻中立/口\''

引用:
原帖由 X檸檬﹏。 於 2011-4-30 01:39 PM 發表
中立唔係呢隻中立/口\''
比例子唔該

引用:
原帖由 一世 於 2011-5-1 00:58 發表

比例子唔該

斯洛特
織田信長
總之要出名的古代的人

忽必烈ok?

引用:
原帖由 一世 於 2011-5-3 14:24 發表
忽必烈ok?
加多樣條件:西方

回復 14# 的帖子

唔該 無料人士同我收聲 對住你咁既人連爭吵的意欲也沒有
嗯 真身現形了

回復 12# 的帖子

強也好 弱也好 與我無尤 技術再強 能賺我一個hermes的手袋?
sorry 我寧願識一個有錢人
嗯 真身現形了

回復 24# 的帖子

畢竟從頭到尾也只有你打算與人爭吵

神:第一個緊係耶穌啦
比d技名你,因為我都唔係好知WAR的技
講經:煩到人行慢,攻慢,扣血
信者得救:回血技
唱詩歌:多重光環,加攻加甲加speed,慢敵扣血,有咩環就放曬入去
十架形態:戰力上升,可放技能[十架7言],如用這形態死後會放[上天堂]
十架7言:似信長大技,拎住十架狂轉-,-
上天堂:似自爆,但係唔係boob...係好令咁升上天堂
其他神就希臘神話果d啦

鬼:剎但
好多人認為剎但係玩火架,但係我睇完但丁神曲之後,知道佢係玩冰架,所以個設定就冰火都玩啦
冰火散彈:同$#大波無異,只係換做冰加火噴出
吹雞:召喚水元素同X岩魔X(全身火果隻)出泥,技能等級=召喚幾多隻
火護冰盾:加甲,似卡戰cp9反彈
墮落形態:似魔化金身,可放[冰火7重天]
冰火7重天:冰X暴加落火石果招(唔記得名),如有自己友係技能入邊有機會加佢攻/加甲/加speed

其他就日本鬼神啦

人:呂布,無人唔知邊個咯可?
旋武方天戟:同信長吊地似,換模組做風
赤兔馬:毛毛上馬一樣
人中呂布,馬中赤兔:幾率爆倍,加行speed
命格無雙:戰力大增,可爆[無雙亂武],會洛馬
無雙亂武#18大,可點空氣放出,唔洗點單位,無視魔免

其他就三國英雄啦

引用:
原帖由 NiVeOuSx犽 於 2011-5-7 19:48 發表
神:第一個緊係耶穌啦
比d技名你,因為我都唔係好知WAR的技
講經:煩到人行慢,攻慢,扣血
信者得救:回血技
唱詩歌:多重光環,加攻加甲加speed,慢敵扣血,有咩環就放曬入去
十架形態:戰力上升,可放技能[十架7言],如用這形態 ...
謝意見

btw~
其實我開post都係想刺激下we區人流(做地圖是真的!!!)
要開d咁既post我大可以去其他we區多人既壇
請那名自以為看透天下事而不斷潑冷水的朋友自重

引用:
原帖由 X檸檬﹏。 於 2011-5-8 20:32 發表
btw~
其實我開post都係想刺激下we區人流(做地圖是真的!!!)
要開d咁既post我大可以去其他we區多人既壇
請那名自以為看透天下事而不斷潑冷水的朋友自重 ...
自以為是 似踩場多過發表關於標題既意見:handshake 有無實力並唔重要,最重要係有心整圖

發新話題