發新話題

[完成] 單挑: robinzancf vs EsCapE.Man

[Close]
其實 輸唔係問題 我最不爽係 出完d眼 都見唔到佢 之後突然彈出黎             

我心諗 仲勁過服部半藏

引用:
原帖由 小飛豬 於 2011-4-16 21:36 發表

感谢指点。
條友行過下路再經過龜位 應該叫做下路活動吧? 佢行既位應該係聯合軍下路既附近=[ 咁都唔雙雙否決 會令vlan玩家懷疑小飛豬你既決定wor   因為你講既上下路偉論太空泛吧? 你咁計的話 上/下路塔前 只要唔比個塔前射中 都可以行過 咁都唔算犯規就真係無野好講    支持雙雙否決

引用:
原帖由 ansonlmk 於 2011-4-16 21:41 發表
條友行過下路再經過龜位 應該叫做下路活動吧? 佢行既位應該係聯合軍下路既附近=[ 咁都唔雙雙否決 會令vlan玩家懷疑小飛豬你既決定wor   因為你講既上下路偉論太空泛吧? 你咁計的話 上/下路塔前 只要唔比個塔前射中  ...
龜位可以話係cp位

唔洗怕 你仲有2個ac

唔係呀 佢既意思應該係 話你係經下路個黑位去龜位

而唔係行熊位去龜位    

我應該冇get錯

我果場都係對手行去名刀再行去下路等大回好  不過小飛豬話唔計  個規則真係有小小問題

我覺得如果由3狼位上熊位再上龜位再去爆 就無問題 依加事實就係條友行去下路轉角位 之後向上行經過名刀(高波如果有眼可以照到下路戈條直路)之後再直上龜位 咁都唔叫下路活動   咁英雄賽禁止上下路活動依條規舉都無用  if係咁樣 早知我都玩兜上下路爆人塔la 兜過哂人地d忍眼 已經無敵哂  係唔係先?

姐係 以後玩...要出多隻忍放下路lo

咁我想問埋 如果我行軍c位 上 聯合軍上路 650 直接轉彎 落中路  會比足輕番頭見到 但我唔打隻番頭

咁可唔可以照入

引用:
原帖由 EsCapE.Man 於 2011-4-16 21:51 發表

咁我想問埋 如果我行軍c位 上 聯合軍上路 650 直接轉彎 落中路  會比足輕番頭見到 但我唔打隻番頭

咁可唔可以照入 ...
原帖由 EsCapE.Man 於 2011-4-16 21:29 發表
=.= 點會 企係對手 上下路 有塔射嫁wor

所以了,為何不可呢。接受賽果吧,你都打得好精彩,可能只是欠缺少少時間以及運氣。

歡迎繼續報名挑戰。

除非他站在你的下路那就不同講法啦。
在講整場比賽,雙方得分,都是在中路產生,符合比賽原則

如果係上路
變成除非他站在你的上路就不同講法啦。

引用:
原帖由 EsCapE.Man 於 2011-4-16 21:51 發表
查實  最關鍵既位就係   隻信長 滿血 刻意兜過下路 爆塔取勝  留意 隻信長係滿血 點解會係下路到兜下路轉角位直上龜位再上塔戈邊呢? 佢滿血係事實 佢滿血又唔係逃亡狀態 行入下路150 依個分明就係刻意利用灰色地帶取勝  "滿血逃亡到敵軍塔前取勝"    果然夠霸氣~

問題出現了
可能係有D位有灰色地帶
如果比佢WIN 另外個件又覺得唔公平
所以e個係個好例子

引用:
原帖由 〝嫩* 於 2011-4-16 21:55 發表
問題出現了
可能係有D位有灰色地帶
如果比佢WIN 另外個件又覺得唔公平
所以e個係個好例子
睇一睇個勢 隻直江近乎個個位都有忍眼 根本隻信長行邊都可以睇到  但佢行入下路 無視英雄賽規舉取勝  司馬遷之心     我唔識隻直江都為佢覺得唔抵  因為唔應該咁樣輸

引用:
原帖由 ansonlmk 於 2011-4-16 21:59 發表
睇一睇個勢 隻直江近乎個個位都有忍眼 根本隻信長行邊都可以睇到  但佢行入下路 無視英雄賽規舉取勝  司馬遷之心     我唔識隻直江都為佢覺得唔抵  因為唔應該咁樣輸 ...
食食下花生 見到呢句 就想叫 版主check下 章角橙戰隊 係咪espa 班人

引用:
原帖由 robinzancf 於 2011-4-16 21:54 發表

原帖由 EsCapE.Man 於 2011-4-16 21:29 發表
=.= 點會 企係對手 上下路 有塔射嫁wor
所以了,為何不可呢。接受賽果吧,你都打得好精彩,可能只是欠缺少少時間以及運氣 ...
唔係阿 我既意思係  你行下路 果段路 唔會引到下路番頭  

但係行上路 會引到接近軍c區果隻足輕番頭   咁又行唔行得呢?

發新話題