發新話題

[完成] 單挑: robinzancf vs EsCapE.Man

[Close]

yes 我朋友報完唔玩比我的  

我自己個father 已經vs左團友了

代得玩 用番自己msn姐

代玩同請槍有咩分別/.\..嗚 仲學人話規則,,真是無語了= =

引用:
原帖由 LeUnG_梁 於 2011-4-16 18:04 發表
代玩同請槍有咩分別/.\..嗚 仲學人話規則,,真是無語了= =
有分別
淨係代玩同請槍
兩個字點打已經唔同

我指既代玩 係由頭到尾都係我一個人打  唔信叫飛豬ckck 係唔係場場都係我個ip打

佢地夠lv 但唔玩 叫佢地幫手報比我玩都唔得?

叫佢地幫手報
又打果個msn
唔係打你果個msn?

引用:
原帖由 EsCapE.Man 於 2011-4-16 18:06 發表
我指既代玩 係由頭到尾都係我一個人打  唔信叫飛豬ckck 係唔係場場都係我個ip打

佢地夠lv 但唔玩 叫佢地幫手報比我玩都唔得?
姐係呢個ac係你fd既啦?

重點係你係game到做呀 明唔明
第一屆同第二屆
個d都係拎唔到錢
達浪達浪 填錯身份證都係無$拎姐
填唔岩既  最多都係無錢   

我唔要錢 剩係要玩 要個名 唔得?

要岩msn好簡單姐      開3個msn  3個ac 一人一個   我廢事做炸 又唔係貪錢

講咁多都無用...等飛豬判吧

佢判我輸 我自然潛水了

等小飛豬決定吧

兜下路位 根本就唔岩   個規舉講到明 除左逃亡 唔係都唔可以活動係上/下路   自己犯左規在先重惡人先告狀-.-

樓上的 唔好再講了  誰對誰錯都好 都要等飛豬判      唔好再火上加油

引用:
原帖由 EsCapE.Man 於 2011-4-16 19:00 發表
樓上的 唔好再講了  誰對誰錯都好 都要等飛豬判      唔好再火上加油
我個人意見姐  難道vlan會員不能發表個人意見?  要你管? 你是誰?

謝了飛豬

賽果有效
對手提出異議,是否違規,走下路之嫌疑,以下是本站作出的解析。

圖一:
圖為對手購買下(白色框框),只是從側面攻入,並非,由下路攻入。

圖二:
何為上下路定義,請留意(黑色框框)

比賽規則: 3.期間禁止於上/下路活動, 除非追殺或逃亡
如果大家認真可以發現,上/下路雖然無出兵,但依然有建築物以及2只哨兵,規制禁止的正是這些,對手不能夠在非追殺或非逃亡時候去攻擊或者擊殺之。

最後感想:這場比賽真的好激烈,可以說勝出的關鍵在 下忍,直江好可惜,一開始擁有一定數目的 下忍,令我不覺的是為何要將下忍跟在身邊,(信長一下大決,死曬)。可能有其他想法吧,但一下比信長殺曬,真的好可惜。這只是我個人見解,不喜勿插。

哦= =ok  咁姐係下次我full血 都可以係下路150 ?

咁我仲想問多樣野 織田下路外塔黑條黑路 都行得?

仲有...我唔係話佢d忍 我係話佢隻英=.= 18mins 入左下150wor 呢個point 講唔通

發新話題