28 12
發新話題

[疑問] [ 疑問 ]急!!!! 第一次約會!!

[Close]

[ 疑問 ]急!!!! 第一次約會!!

如題.!! 第一次約會應該要點做..

佢吾想食飯同睇戲...  真系....

你地幾碎先??佢有冇童真,去冒險[樂院玩,其實都幾開心
之後去影貼子相

引用:
原帖由 Atsyk.o_S 於 2011-4-14 20:58 發表
你地幾碎先??佢有冇童真,去冒險[樂院玩,其實都幾開心
之後去影貼子相
16.
佢牙..粗粗老老甘,
我都諗過甘樣,
旦系..如果佢話吾系甘想,  點哄佢去好..
佢會講:白痴-,-

仲有..第一次見有冇d咩地方要留意?

第1;衣著;
第2;吾好同佢出街吾講野甘啦;多d搵野同佢傾下;
第3;吾好成日掛住自己搵野玩;搵野睇;吾理佢;
第4;有經濟能力既話;出街錢最好緊系您比啦;
第5;最緊要要送佢番屋企;
第6;走之前錫啖佢中;
第7;如果吾洗送就叫佢番到屋企打比您/比個sms您;
第8;您番到屋企打比佢/sms佢;
第9;果日訓之前;sms d sweet野比佢;

行下街 拖下手仔~~~幾浪漫呀HAHA;

你男還是女 ?
都多得你 , 不知我怎麼報答上帝 .

引用:
原帖由 MooNBaBY 於 2011-4-16 12:14 發表
你男還是女 ?
我想應該是男

引用:
原帖由 MooNBaBY 於 2011-4-16 12:14 發表
你男還是女 ?
我系男仔-,-
唉.. 佢話吾出MK
佢似乎咩都覺得去過果種,吾想去甘
搞到我都吾知點約佢.. 冇地方  冇野做..

樓主
送你一句
千祈咪比女人食住,,
比佢知你仲弱過佢,,
你呢一世都會比女人食住

引用:
原帖由 l0v3sTaR 於 2011-4-16 22:48 發表
樓主
送你一句
千祈咪比女人食住,,
比佢知你仲弱過佢,,
你呢一世都會比女人食住
認同.. 旦系太鍾意佢, 太愛佢
不其然地竉佢, 漸漸地型成習慣
樣樣野都以佢為先

同佢講...
呢度唔去
果度又唔去
咁不如唔好去了

引用:
原帖由 多毛 於 2011-4-20 00:02 發表
同佢講...
呢度唔去
果度又唔去
咁不如唔好去了
跟住佢答我甘吾好去=,=
唉....  苦!!

直接約去酒店

我提議去海灘邊~
1, 海灘邊是情侶散步的浪漫地方之一。
2, 海灘邊在夜裹,應該有一些海風,這時你的外套發生作用了=](你明白吧?)
------------
你去果個海灘之前,可以在海灘準備一下。例如:
1, 係海灘某個地方,放藏一些禮物,讓她找。
(你地散步果陣,你可以帶領佢去果到。)
2, 係海灘某個地方(少人的地方),在沙中畫個用火酒做成的圖案。
(例如:心形﹑2心連,x愛x字樣......)
---------------
另外 祝你好運=]

佢想我寫封信比佢.......
我應該要寫d咩,  如果系第一次約會.........................

28 12
發新話題