49 1234
發新話題

4Minute(泫雅) - 無限更新22/4

[Close]

4Minute(泫雅) - 無限更新22/4

我個人鍾意呢個團多過SNSD....其中有個成員6成似官恩娜

完全被泫雅吸引住了

佢個樣有d無辜feel...加上佢背上面個紋身(紋身圖在最後,2張)

佢跳舞個陣特別迷人 受不了

[youtube]smwckS_YVOE&feature=related[/youtube]

rap(雖不完美,但只是忘詞,仍不失可愛):
[youtube]bC2jwRrIi_4&feature=related[/youtube]
扮比卡超-.-

[youtube]7JnpBrN8KZk[/youtube]

Tomorrow:

[youtube]kPJWTbVzap0&feature=related[/youtube]

change:

[youtube]ZooxI3YOfYM[/youtube]

Mirror(8字腿):

[youtube]ha8R2sXdk_M&feature=related[/youtube]

Mirror(被投訴8字腿不雅後改左8字腿部份):

[youtube]bWtvbKhWmnw[/youtube]

Heart to Heart:

[youtube]qG8Cf-B1XHM&NR=1[/youtube]

Why:

[youtube]bqYWpzb65rE&feature=related[/youtube]

Super Star:

[youtube]Z7oaxTzPgIM&feature=related[/youtube]

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

比卡超個度笑左=,= 條友做得好可愛
-6才是王道!!!            日日囧一囧...囧樣由你創…           

引用:
原帖由 囧-神 於 2011-4-14 17:06 發表
比卡超個度笑左=,= 條友做得好可愛
好得意...仲有段野仲得意..but我冇放上黎

d人睇左可唔可以留個言-.-我唔想呢個post咁沉.我好俾心機的a"a

我睇HEART TO HEART個MV   
佢真係好有女人味- - 個人感覺..

引用:
原帖由 花汶 於 2011-4-14 22:36 發表
我睇HEART TO HEART個MV   
佢真係好有女人味- - 個人感覺..
佢18歲咋..再大d仲得了A_A
同我同年

睇完鬆 留低條毛都好

韓國人跳舞都很好看呀~~

引用:
原帖由 花小豪 於 2011-4-16 01:36 發表
韓國人跳舞都很好看呀~~
我眼里就只有泫雅了

吹到扮比卡超叫....扮比卡超出十萬伏特啊嘛

引用:
原帖由 skxwish12345 於 2011-4-17 21:41 發表
吹到扮比卡超叫....扮比卡超出十萬伏特啊嘛
扮比卡超已夠可愛

比卡超個度真係正

引用:
原帖由  ゞ.__薰★ 於 2011-4-18 11:22 發表
比卡超個度真係正
個個都係話比卡超個到正

我都好中意佢個組合架,,
人令聲正又跳得,,

引用:
原帖由 -★魔龍ζ海 於 2011-4-23 09:06 發表
我都好中意佢個組合架,,
人令聲正又跳得,,
識貨喎

49 1234
發新話題