16 12
發新話題

單機做國王問題

[Close]

單機做國王問題

我想問除左國王唔比城你之外仲有咩方法可以自己做國王
Ronaldeta
SUMORI
Bomban
ryan-devil                                                         
holyyip
cylai24
eddie1943
inazuma
appleseed
pqpq
alexp330
chris--wonghotma
kcckcc
dxsahiosg
pllk
keiman
rondeo
yuksan
sing001
sing002
sing003
sing004mantat
qwe123qw
ccson
i76i6i6i76i     
i76i6i6i762
loser24         
hkhkhkhk
mac22000
cocamonster
suen208

http://the-ok-lumberjac.minitroopers.com/          迷你戰爭

http://www.urban-rivals.com/                       卡

http://www.travian.hk/                             

http://wly13.efunfun.com/?sid=e6e5a850d5ad54b04f0b9df29341665d

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
0.0

修改器·修改器·修改器·修改器·

先要不效忠任何國家
打第2d 國家 農民 之後 就可以 圍城 打完個城 你就系國王了

先效忠某一国家,当国王不判你攻下的城给你时,就可以选择自己做元帅,进而做国王。

引用:
原帖由 ★.賤兔κ 於 2011-5-14 00:11 發表
先要不效忠任何國家
打第2d 國家 農民 之後 就可以 圍城 打完個城 你就系國王了
呢個方法好難玩,但係係最直接=_=

引用:
原帖由 ~[smile]~ 於 2011-5-22 00:56 發表
最方便快捷

樓上+1

引用:
原帖由 ~[smile]~ 於 2011-5-22 00:56 發表
效忠左其他國家先囉 之後你同d領主or國王夠fd 你可以建議佢功一座城 之後你就同佢打 但係唔好用自己d兵 叫佢地停低根住等國王d兵死哂 就閃人 慢慢咁r座城d兵就得 當然 好哂時間 不過最易嫁啦

引用:
原帖由 zincandy 於 2011-6-15 12:41 發表

效忠左其他國家先囉 之後你同d領主or國王夠fd 你可以建議佢功一座城 之後你就同佢打 但係唔好用自己d兵 叫佢地停低根住等國王d兵死哂 就閃人 慢慢咁r座城d兵就得 當然 好哂時間 不過最易嫁啦 ...
人地話做國王wor 唔系整死自己國家個國王

引用:
原帖由 ★.賤兔κ 於 2011-6-15 19:41 發表

做國王,最易都係自己攻城
好難嗎=.=?
你比30隻羅多克軍士我
夠攻一個300人的城

引用:
原帖由 飛機大突破 於 2011-6-18 00:43 發表

做國王,最易都係自己攻城
好難嗎=.=?
你比30隻羅多克軍士我
夠攻一個300人的城
串嘴了

點打......自己出去打到冇咩兵先比自己d兵去打?

你等人地攻完座城通常都冇乜兵力
你果陣去打,如果冇效忠任何國家咖話你就可以自己有座城,做唔做到國王就唔知

另外如果你有效忠既,打完之後可以向國王要求比果座城你,如果唔比你有得揀收錢/退出國家之類既野
二分耕耘,一分收獲:)

引用:
原帖由 ★.賤兔κ 於 2011-6-15 19:41 發表

NONONO我係話 拉自己個國王去r座城阿 rr下比自己打就自然功到城 若果佢封比你 咁你再好似岩岩咁慢慢r第座城 咁上下佢就唔會再比城你 果陣就會自己封王 咁仲好啦 多多幾塊地啵

引用:
原帖由 zincandy 於 2011-6-22 17:25 發表

NONONO我係話 拉自己個國王去r座城阿 rr下比自己打就自然功到城 若果佢封比你 咁你再好似岩岩咁慢慢r第座城 咁上下佢就唔會再比城你 果陣就會自己封王 咁仲好啦 多多幾塊地啵 ...
即系話等國王打城輸左 你自己再打?

16 12
發新話題