發新話題

唔會再放任何插件

[Close]
引用:
原帖由 tony987852 於 2011-4-24 09:06 發表
已查明, 可以算是原創.
不過因樓主收回附件, 無法加回分.

另外, 我冇話唔係你原創, 請睇清楚

邊句野係直接話唔信你?
如果我真係唔信你, 會直接禁你言/負你分.

另外亦請注意

呢句野我可以當係恐嚇, 如果捉到你係 ...
第一: 我無話你話我唔係原創
第二:原創都可以話係修改   版主 你自己自重啦  

請版主留意 如果你係小學生 我會原諒你既知識低  但如果你係中學/再高級d 我只可以為你而擔心

成句野 無一句係有
恐嚇成份  請版主自己查好自重2字意思先好回覆講清楚  如果唔係變成版主誹謗就唔好啦

如果係因為你個人覺得自重係有其他意思  咁你之前懷疑我所寫既插件咪有更大既影響? 咁你咪
都要坐監?

自創插件 被 版主認為係修改?  咁你咪係誹謗?  請版主不要將自己所造既野 偉大化

引用:
原帖由 CTPs 於 2011-4-24 20:19 發表
自重
基本解释: 1.谨言慎行﹐尊重自己的人格。
2.自己重视。
3.抬高自己的身价或地位。
4.书简习用套语。意谓自珍自爱。
5.自累。
6.物体自身的重量。 ...
差一個
7:好好保重自己

引用:
原帖由 CTPs 於 2011-4-24 20:29 發表

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=88689&highlight=%E8%87%AA%E9%87%8D

超版都恐嚇
咁都比你搵到個勁貼切既example  

如果tony係警告我之前  請你先警告超版

佢個post 2008年開  比我更早  你唔去警告佢???

定係驚警告完無版主做   :lol:lol:lol

引用:
原帖由 CTPs 於 2011-4-25 08:34 發表

TONY水已潛-.- 我想問. 你點解比佢禁言?
我都想知點解 - -  

唯一的答案係 : TONY唔夠我講  是但搵個藉口禁言

其實大家都知嫁啦- - 所謂cs既版主咪又係 意氣用事

引用:
原帖由 借粟一燒._. 於 2011-4-26 12:07 發表

藉口?
你連回左幾多次大家都有眼睇
我已經警告過你
亦都比左幾次機會你
但你唔識珍惜
被人禁言只可以怪你自己

btw,
我有個故仔想講
琴日出門口之前
我老母同我講:"小心啲呀,睇車呀"
跟住我去左網吧
唔小心撞到 ...
當禁言 你係有理據

咁版主點解話我個句野係有恐嚇成份???

比個合理解釋我ok???

咁點解超版又可以用果2隻字???
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... =%E8%87%AA%E9%87%8D

已經唔係禁唔禁言既問題   係版主心態問題

原來自重e 2個字係有恐嚇成份嫁???

咁超級版主咪又要坐監囉???

引用:
原帖由 借粟一燒._. 於 2011-4-26 13:50 發表

唔同嘅字詞用喺唔同嘅情況/地方就會有唔同嘅解釋
難道你睇唔明我嘅故仔?

超版叫人自重係叫人唔好犯版規
但係你無啦啦叫tony自重又係咩意思?
係咪話佢將會有危險?抑或係點?
呢啲容易令人誤會嘅字眼如果你唔識適當咁 ...
姐係e個論壇係唔比關心人??? 原來係咁 關心人都唔得既

咁我唔知話e個論壇咩好

加上你係個人認為個字眼有問題  唔係所有人

你亦未有資格代表哂所有人

加上仲有一個係你自己誤會

我打上第7個解釋 唔通就等於我用自重2字就係果個意思???

我係補充番仲有個解釋

引用:
原帖由 借粟一燒._. 於 2011-4-26 14:45 發表

你係咪關心人
大家都心裏有數
字詞嘅隱義
字典又可嘗有解釋過?
舉一個簡單嘅例子
"問候"呢一隻字
佢嘅隱義相信好多人都知
但字典入面有冇解釋過?

自打嘴巴
又話自己係關心人地
但又話唔係果個意思
咁係咩意思先? ...
我無話我係關心人
咁點解你一直無答我既問題 要我答番你???
咁個論壇係咪連關心人都唔比???
加上你應該係中文方面既水平較低  完全未睇清楚所回覆既文字就亂答
又話自己係關心人地  原來我有講我關心佢咩??? 請好好睇清楚d字眼先  唔通你中學生既中文水平都未達到 -_-?

咁你又知唔知我個字係隱義定顯義?

超版叫人自重係叫人唔好犯版規
咁都有恐嚇成份喎 , 我既自重係叫tony唔好再老屈好人 , 自重其一解釋 : 谨言慎行﹐尊重自己的人格。 明無?

引用:
原帖由 借粟一燒._. 於 2011-4-26 15:08 發表

你表達方式奇特唔關我事.
係我嘅理解能力低嘅同時
你嘅表達能力唔見得好好
從"自己自重"呢啲語意重覆嘅低級錯誤已經可見一斑

同類型插件係網上面唔少
冇有力嘅證明人地就有權懷疑呢個插件係咪原創

從來冇人講過唔 ...
可能我講既野比較深奧...知識水平低既人唔係咁理解  呢樣野我會原諒

你所講既其中一句 我都覺得幾好笑

一開始你唔作任何解釋                <<<版主所講
我地就有權去猜測你嘅意思係咩  <<<版主所講

當一句裹面15隻字 , 唔通每粒字逐一解釋?  可見你連小學生嘅思維都不如

真可恥 !!!  
第一 : 原創始終也是原創
第二 : 被版主懷疑是否原創 , 你所說的強詞奪理,狡辯  
我唔似得你e位版主  如果係你比人屈會點?  由得其他人繼續屈? 完全唔理?  我估都係咁樣!!!

邊個係度潑婦罵街 <<< (講真 , 如果係我潑婦罵街, 咁世上cs裹應該無原創e 2個字

原創 (當 > 作) 修改 --之後話算是原創  咁tony版主個也又代表咩意思??? 大家都知道 唔洗多講

咁係咪代表版主暗示我插件唔係原創呢?

人在做 , 天在看      原創不原創   天知-地知-我知
你話
我要繼續強詞奪理,狡辯 ?  
咁我想問  被人屈係咪唔應該奪回公道?

引用:
原帖由 借粟一燒._. 於 2011-4-26 15:53 發表

你仲係唔明我講緊咩?

如果我地唔去猜測你嘅意思係咩
咁我地點樣去回應你呀?啫係要我地當你冇講過野呀??
定係你眼大睇過櫳
睇唔到下面果兩句補充?

嘅意思完全唔同.

潑婦罵街所講嘅並唔係呢個post
而係你嘅 ...
唉   知識水平差始終無藥可救  深奧既字眼完全看不透  連小小既詞彙都未識 ?

邊個係度潑婦罵街 <<< (講真 , 如果係我潑婦罵街, 咁世上cs裹應該無原創e 2個字    e到成句 , 你真係睇唔明?

我係話 如果潑婦罵街既人係我既話... cs無原創呢一回事  仲未明?   

潑婦罵街 >>> 加上原來同版主講道理會比版主話係潑婦罵街   不但可笑 . 還為版主可悲

狡辯   自重可代表咁多意思   唔通你係我肚裹面果條蟲?  咁又點會知我意思?   咁講變左你係狡辯?

將我既意思扭曲至錯誤既一方 , 令版主自己所講既野好似好有道理?

引用:
原帖由 借粟一燒._. 於 2011-4-26 16:11 發表
潑婦罵街你知唔知點解呢其實?
無藥可救嘅到底係邊個呢其實?
點解潑婦罵街又可以關聯到原唔原創呢其實?

你睇唔睇到呢其實?
潑婦罵街 你話係形容我既言行???  咁我想問  講道理...奪回被屈既公道 ??? 原來咁樣係潑婦罵街???

可能你既思考領域仲係太細   捻唔到咁長遠

引用:
原帖由 借粟一燒._. 於 2011-4-26 16:36 發表

只係針對緊"自重"呢個討論領域上嘅言行
你自己對我講嘅野都有誤解啦..
點解一定要斟酌於人地對你嘅誤解呢?
好好咁解釋一下咪冇事囉..
如果係因為"自重"2字  咁你咪直接叫我解釋  此詞含意
就算解釋左...你咪又係話  唔同既字組合唔同既句就唔同意思等等類似字眼

點解一定要斟酌於人地對你嘅誤解呢?  
人地對我既誤解 , 咁都要解釋清楚  
難道由得佢 繼續誤解?
之後變成誤會? 最終變成錯誤?

引用:
原帖由 借粟一燒._. 於 2011-4-26 16:52 發表

難道你認為"自重"呢兩隻字真係用得恰當?
難道你真係冇諗過話自己個插件係原創嘅證據不足?

"好好咁解釋一下"嘅意思
並唔係下下都話人地知識低
難度你認為咁樣可以令人服氣,唔繼續同你嘈落去嗎?
如果當初你可以"好好 ...
唯一問題 "自重" 2字用得恰當不恰當!! 百分百認為是恰當

就好似你咁講 : 難道你真係冇諗過話自己個插件係原創嘅證據不足?

如果下下都話人地插件原創證據不足.....咁仲有冇原創呢?

唯一問題係  插件係我自己寫.....咁插件入面好多令人誤解既文字    唔通咁就直接當作修改?

而我係咪要係旁邊睇住自己寫既插件比人話修改???  

第一 : 你又唔係我  你可以保證你自己有咁既感受?
第二 : 唔繼續反駁 . 唔通扮睇唔到?

引用:
原帖由 借粟一燒._. 於 2011-4-26 17:34 發表

事實上你冇提出到證據..
好似隔黎POST咁
個作者係MAP度加左個簽名
又或者係再隔黎post,SMA都POST埋
呢啲就係避嫌
所以冇人懷疑佢地
你有冇諗過點解咁多個原創檔案嘅POST
唯獨係你個POST比人懷疑?
又有冇諗過
點解有 ...
lock....................

發新話題