發新話題

唔會再放任何插件

[Close]
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 12Boss 於 2011-4-21 23:07 發表

i know  但你都無post過出黎
post出黎做咩??

算啦!!
12BOSS唔放插件會令好多人失望既啊!! (可能啦!!
www.blhost.hk】致力提供不同類型而且高質素的伺服器,服務包括網站寄存、電郵服務、域名註冊、獨立伺服器、網頁設計 、VPS、伺服器租用服務

引用:
原帖由 愛影。絕望 於 2011-4-23 16:16 發表
算啦!!
12BOSS唔放插件會令好多人失望既啊!! (可能啦!!
don't say 違背良心的說話 la

引用:
原帖由 20ghjsty 於 2011-4-23 18:57 發表

don't say 違背良心的說話 la
唔放仲好 -_- 廢事比人插

已查明, 可以算是原創.
不過因樓主收回附件, 無法加回分.

另外, 我冇話唔係你原創, 請睇清楚
引用:
原帖由 tony987852 於 20-4-2011 10:05 PM 發表
嗯...反編插件後, 發現有好多疑點.
先 撤回評分
邊句野係直接話唔信你?
如果我真係唔信你, 會直接禁你言/負你分.

另外亦請注意
引用:
原創都可以話係修改   版主 你自己自重啦
呢句野我可以當係恐嚇, 如果捉到你係要坐監的.
不過我知道你係一時火遮眼, 所以今次算數.
請以後遵守版規及注意言行.

tony出手啦
cs有tony依個版主真好
重有
我想問下我個2個教學post可唔可以加分?

引用:
原帖由 tony987852 於 2011-4-24 09:06 發表
已查明, 可以算是原創.
不過因樓主收回附件, 無法加回分.

另外, 我冇話唔係你原創, 請睇清楚

邊句野係直接話唔信你?
如果我真係唔信你, 會直接禁你言/負你分.

另外亦請注意

呢句野我可以當係恐嚇, 如果捉到你係 ...
第一: 我無話你話我唔係原創
第二:原創都可以話係修改   版主 你自己自重啦  

請版主留意 如果你係小學生 我會原諒你既知識低  但如果你係中學/再高級d 我只可以為你而擔心

成句野 無一句係有
恐嚇成份  請版主自己查好自重2字意思先好回覆講清楚  如果唔係變成版主誹謗就唔好啦

如果係因為你個人覺得自重係有其他意思  咁你之前懷疑我所寫既插件咪有更大既影響? 咁你咪
都要坐監?

自創插件 被 版主認為係修改?  咁你咪係誹謗?  請版主不要將自己所造既野 偉大化

自重
基本解释: 1.谨言慎行﹐尊重自己的人格。
2.自己重视。
3.抬高自己的身价或地位。
4.书简习用套语。意谓自珍自爱。
5.自累。
6.物体自身的重量。

引用:
原帖由 CTPs 於 2011-4-24 20:19 發表
自重
基本解释: 1.谨言慎行﹐尊重自己的人格。
2.自己重视。
3.抬高自己的身价或地位。
4.书简习用套语。意谓自珍自爱。
5.自累。
6.物体自身的重量。 ...
差一個
7:好好保重自己

引用:
原帖由 13Boss 於 2011-4-24 20:26 發表

差一個
7:好好保重自己
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=88689&highlight=%E8%87%AA%E9%87%8D

超版都恐嚇

引用:
原帖由 CTPs 於 2011-4-24 20:29 發表

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=88689&highlight=%E8%87%AA%E9%87%8D

超版都恐嚇
咁都比你搵到個勁貼切既example  

如果tony係警告我之前  請你先警告超版

佢個post 2008年開  比我更早  你唔去警告佢???

定係驚警告完無版主做   :lol:lol:lol

咁樣如果創做插件既人冇諗過有類似插件(如賭錢), 之後果位人士就整左個賭錢出黎算唔算原創?

引用:
原帖由 13Boss 於 2011-4-24 23:38 發表

咁都比你搵到個勁貼切既example  

如果tony係警告我之前  請你先警告超版

佢個post 2008年開  比我更早  你唔去警告佢???

定係驚警告完無版主做   
...
TONY水已潛-.- 我想問. 你點解比佢禁言?

引用:
原帖由 CTPs 於 2011-4-25 08:34 發表

TONY水已潛-.- 我想問. 你點解比佢禁言?
我都想知點解 - -  

唯一的答案係 : TONY唔夠我講  是但搵個藉口禁言

其實大家都知嫁啦- - 所謂cs既版主咪又係 意氣用事

發新話題