發新話題

唔會再放任何插件

[Close]
引用:
原帖由 24時伺服器 於 2011-4-20 21:52 發表
此插件並不是你原創
()()()
d個插件唔係佢原創,唔通係你,就算12boss係改,都算原創啦
唔通1張白紙,你畫左畫又係唔係完創
小學生,你就快中學嫁啦
Don't be kai,ok?
(永遠支持12boss)
la~

引用:
原帖由 jackyma159 於 2011-4-20 22:48 發表

d個插件唔係佢原創,唔通係你,就算12boss係改,都算原創啦
小學生,你就快中學嫁啦
"d個插件唔係佢原創,唔通係你"
啫係世界上得12boss同佢兩個人?

另外
睇黎你唔明白原創嘅意思
修改≠原創

盲目咁支持人實在好可悲

我自己冇睇過個插件,保持中立

引用:
原帖由 借粟一燒._. 於 2011-4-20 23:02 發表

另外
睇黎你唔明白原創嘅意思
修改≠原創

盲目咁支持人實在好可悲

我自己冇睇過個插件,保持中立 ...
我想講  我無作任何修改囉  百分百自己創

引用:
原帖由 jackyma159 於 2011-4-20 22:48 發表

小學生,你就快中學嫁啦
你中立算啦

引用:
原帖由 借粟一燒._. 於 2011-4-20 23:02 發表

另外
睇黎你唔明白原創嘅意思
修改≠原創

盲目咁支持人實在好可悲

我自己冇睇過個插件,保持中立 ...
我想問e個cs,本來係冇amxx e1個管理程式,但係d人整出來,之後d人改左唔同插件,同埋就算改,係咪唔同左呀?
我支持邊個關你_事
la~

其實我開ser個時
叫左ctp幫我寫個
但係個時冇咩人知
所以其實佢都可以講係"原創"

引用:
原帖由 12Boss 於 2011-4-20 23:25 發表

我想講  我無作任何修改囉  百分百自己創

我冇講過任何插件係修改/原創.唔洗咁緊張

引用:
原帖由 12Boss 於 2011-4-20 23:27 發表

你中立算啦
你又連回喇啵..
事件水落石出後再作處分.

引用:
原帖由 jackyma159 於 2011-4-20 23:33 發表

我想問e個cs,本來係冇amxx e1個管理程式,但係d人整出來,之後d人改左唔同插件,同埋就算修改,係咪唔同左呀?
我支持邊個關你_事

你繼續講落去只會顯示你自己嘅無知.

附原創一詞之釋義

http://baike.baidu.com/view/563.htm#sub563

引用:
⑴作者首創,非抄襲模仿的,內容和形式都具有獨特個性的(物質或精神成果)
⑵作者自己創作的,具有社會共識價值的文學,藝術或科學性質的作品。如原創文學,原創歌曲,原創劇本,原創油畫等。
⑶特指自己寫的,非抄襲或轉載的博文。這個含義本不恰當,因網絡上已普遍流行,根據“約定俗成“的規則,應予認可。但在這個意義上應該慎用或少用,避免造成誤解。
原創是對既定參照物的懷疑與否定,是在刷新固有的經典界面之後呈現出破土而出的生命氣息,是在展現某種被忽視的體驗,並預設著新的可能性;原創是可經過,可停留,可發展的新的存在,是新的經典的原型,具有集體共識的社會價值。
原創不是對既定狀態的完善與提升,也不是對已有的存在的另類註解;註解可以發展原創,但不產生原創。原創也不是形式的突圍表演,不是先鋒理念的誇張與變異;反叛的行為具有對既定秩序與價值的否定,但不指向原創。
原創,是模仿與抄襲的反義;模仿與抄襲同樣具有上升性,但是連續性上升;原創是蛻變,具有非連續性特點。
原創,不排斥模仿與抄襲,模仿與抄襲是原創的必然經歷,只有經歷,才有發現。
原創,是傳統的挑戰者,原創質疑傳統,並懸置傳統;原創的目標是製造新的傳統。
原創,不反對傳統;原創以傳統為參照物而承傳並更新著傳統;原創具有唯我性,但不具有排他性。

我亦都冇否定你嘅立場.

原創嘅定義已經好清楚,
我唔想同你喺呢個話題上面再作爭論.

Post 插件ga時候吾寫原創就得

e.g 救人插件 制作 by rs2online

引用:

小學生,你就快中學嫁啦
我想講如果係用人地sma修改就唔係原創啦

唔需要在網上搵到相同的插件
用基本既語法寫已經ok
你既插件 無可能有咁多不必要的語法

引用:
原帖由 MiNGYeUnG 於 2011-4-21 07:53 發表
其實我開ser個時
叫左ctp幫我寫個
但係個時冇咩人知
所以其實佢都可以講係"原創"
其實係得 不過佢都無比我

引用:
原帖由 24時伺服器 於 2011-4-21 20:55 發表
唔需要在網上搵到相同的插件
用基本既語法寫已經ok
你既插件 無可能有咁多不必要的語法
就係正正因為我寫插件未 (精)  所以咪左加右加

點似你咁(勁)         多多意見    咁有本事   寫番個放上黎囉

引用:
原帖由 12Boss 於 2011-4-21 21:49 發表

就係正正因為我寫插件未 (精)  所以咪左加右加

點似你咁(勁)         多多意見    咁有本事   寫番個放上黎囉
直接唔比佢汁到支槍就ok
唔需要用既function
eg. 一隻狗 在路上你覺得牠會在某一處大便 你就事先放置報紙在這
但最後都沒有大便  一開始就不需要放置

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 24時伺服器 於 2011-4-21 22:00 發表

eg. 一隻狗 在路上你覺得牠會在某一處大便 你就事先放置報紙在這
但最後都沒有大便  一開始就不需要放置 ...
CTP n年前就原創左...

引用:
原帖由 24時伺服器 於 2011-4-21 22:00 發表

但最後都沒有大便  一開始就不需要放置 ...
咁咪係囉 插件完全唔同  你有實力係你既事

我寫插件都未似你咁   咁多左唔需要用既function又有咩問題?

我不嬲寫插件就將全部function放哂入去嫁啦

我又唔知邊個打邊個  咁咪加哂入去   邊似得d人  講到自己咁  識小小扮代表

發新話題