23 12
發新話題

[完成] 單挑: [SPY]-sTar vs therock120

[Close]

單挑: [SPY]-sTar vs therock120

遊戲類型: 信長英雄賽
比賽模式: 單挑 1 VS 1
地圖版本: 信長之野望 F12.2B
比賽限期: 2011年04月15日 19時26分
抽籤說明: 由參賽者按 ? 號抽籤, 數字由 1 至 9, 數字大者選陣型或開場。
比賽規則: 敬請認真閱讀 比賽規則, 違規可能會被罰停賽

?!!!!!!!!!!!!!!!
唉 ki你要出局了 sor
我叫星哥na ^.<

唉。智祺打智星,誰勝誰負呢?

引用:
原帖由 C_k 於 2011-4-11 22:55 發表
唉。智祺打智星,誰勝誰負呢?
C_K心諗:   過到我呢關先講啦   我判雙雙否決ko
總有比自己更有天份的人,同時也比自己更努力

買星聽講1賠1.1
買祺1賠10000
我叫星哥na ^.<

引用:
原帖由 [SPY]-sTar 於 2011-4-11 22:59 發表
買星聽講1賠1.1
買祺1賠10000
反比例賠率黎?咁益我
拿拿林入定幾廿萬落祺贏先

引用:
原帖由 伊賀小太郎 於 2011-4-11 23:12 發表

反比例賠率黎?咁益我
拿拿林入定幾廿萬落祺贏先
我贏既機率系99.954521845215099185187%
由電腦自動算出
祺勝出的機率是:0.045478454784900814813%
自己諗下邊個抵la
智龜
我叫星哥na ^.<

引用:
原帖由 [SPY]-sTar 於 2011-4-11 23:16 發表
我贏既機率系99.954521845215099185187%
由電腦自動算出
祺勝出的機率是:0.045478454784900814813%
自己諗下邊個抵la
智龜
姐係你以為彈一堆數字出黎就可以誤導我呢個精明投資者既

引用:
原帖由 伊賀小太郎 於 2011-4-11 23:19 發表

姐係你以為彈一堆數字出黎就可以誤導我呢個精明投資者既
精明就買我
等陣買左祺
輸左富身家
就黎吊我鬼
到時就自食其果吧
我叫星哥na ^.<

我大包圍

引用:
原帖由 伊賀小太郎 於 2011-4-11 22:55 發表

C_K心諗:   過到我呢關先講啦   我判雙雙否決ko

野可以亂食,說話唔可以亂講架。:)

剛比神團點睇都勁d

引用:
原帖由 C_k 於 2011-4-12 00:07 發表

野可以亂食,說話唔可以亂講架。:)
我msn有紀錄

你老_
抽8
我就5信你抽9                  
我叫星哥na ^.<

引用:
原帖由 [SPY]-sTar 於 2011-4-12 01:47 發表
你老_
抽8
我就5信你抽9                  
比賽細則:
1.雙方位置必需為玩家1(紅色)及玩家6(橙色)
2.雙方於遊戲開始後20秒直接進入PVP)(PVP模式僅限2人於遊戲內)
3.期間禁止於上/下路活動, 除非追殺或逃亡
4.禁止使用開圖軟件, 踢人軟件或利用地圖BUG
5.期間請保持禮貌, 禁止互罵, 粗口說話, 其符號及容易聯想之字句或語詞
6.正式比賽,時候如有任何關於lag機斷線問題,請於等級6或之前用公頻提出
7.任何一方已獲得分數時,不接受任何理由提出重賽,包括lag或斷線等理由
8.殺馬問題, 比賽期間請控制妥當, 如被殺掉落裝備被打破或搶奪, 請自行負責

我對這個帖子有異議,特向您報告

等出局啦你   我報串先!!

23 12
發新話題