發新話題

看吧 vlan管理層的風度?

[Close]
引用:
原帖由 .SaKel 於 2011-4-10 20:41 發表
如果你仲系用e d
語氣

一定唔會比番分你
比唔比番分 冇所謂 寧願做烈士 都唔會屈服

我都試過比人冇啦啦扣左40 $$

唔係太知啦
可能管理員覺得有挑釁成份
玩得廢有罪架?

管理員永遠唔會保持中立

李世民本身也是個英武善辯之人,但是有鑑於帝位得之不易,加上隋煬帝楊廣本人亦以雄健爾雅善辯聞名,隋卻因此鑄下滅亡的大錯,因此在位期間,李世民鼓勵群臣批評他的決策和風格[3]。其中魏徵廷諫了200多次,在廷上直陳皇帝的過失,在早朝時多次發生了使李世民尷尬、下不了臺的狀況。晚年的李世民因國富民強,納諫的氣度不如初期,偶爾也發生誤殺大臣的遺憾,但是大致上仍克制、保有納言的風範

那些言詞與中立有什麼分別?依家執著係你既言行.

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2011-4-10 20:56 發表
那些言詞與中立有什麼分別?依家執著係你既言行.
做咩走去執著D 唔應該執著既野?
有時間去反思啦 如果唔係有友情係VLAN 仲會用論壇?

依家我要做既野就係

風度都要睇下對咩情況,一出口就侮辱成份。

桔桔唔好走啦                       

有咩好嘈呢 網上係自由ge 你入左黎vlan 就要接受vlan ge規矩 你當然也可以選擇唔接受 但請你到其他論壇 玩你所謂的自由  發表意見  就好似vlan唔可以比人侮辱一樣(係vlan入面)  面對現實 你有能力可以自己搞個平台  之後 比人批評你 你受得住  我知你得ge 樓主  其實每版都有版規 都係睇清楚d 先留言  

要學識咩場合講咩說話
批評還批評   有樣野叫見議
兩樣野差別好大下你要知道   而你用既係?
係人地既地方  想人地改善   用既態度係咪應該..??

比人扣完之後   係咪應該改善返D態度呢   
冇錯係有人支持你   但你既標題 同埋  你自己既風度??在哪- -

而且睇黎你會錯風度的意思了吧
有風度唔代表可以比人話

再者你又錯解了烈士一詞了

執著係一件岩既事   我會話你係烈士
但你而家執著係一件錯既事  我會話你低能

唔通你真係想做長毛咩?

好聲好氣同佢提出意見 冇野ge     

StoP Mh
You Can .

偉大的ALANWONG主席
幾時出番本語錄

引用:
原帖由 kaho12123 於 11-4-2011 00:22 發表
偉大的ALANWONG主席
幾時出番本語錄
出左真係變左中國喇

妳果句幫vlan打xx
應該導致呢個後果
y你唔求返alan
大家讓一步 你say句sor保證以後唔會再重複
我想管理員都會有人情架喇

叫人幫忙個態度應該都要好d
真係有錯既我諗佢地都會補償番俾你
樓主有點偏激了
管理員也是人