16 12
發新話題

做咩e家d admin咁小器:(

[Close]

做咩e家d admin咁小器:(

話說頭先去左Freedom團個升級建造
完左個鋪之後我見到
xxxxxxxxxxxxxxx(冇留意係咩)轉xxx_xxxx(admin黎)為CT   
跟住我就話.''admin你濫權w0r''
做咩轉自己做CT
跟住個admin就爆粗_我啦B-)
系統轉架_你~
你冇銀野牙
我就好有禮貌咁答番佢
我冇野呀做咩爆粗
跟住就無奈被ban
可能我睇錯.但係都唔洗小器都咁呀B-) ?
我又冇爆粗又無串.咁有禮貌都ban ?

本伺服一早列閣下為黑名單
RC寫明好耐
我地派比ADMIN既準則都寫埋黑名單玩家

咁咪比面你lor
1入尼唔ban你
比你玩左陣

我想講系統轉左過去叫ADMIN濫權.... 唔該睇下眼好唔好??

引用:
原帖由 fantasy_貓 於 2011-4-8 18:07 發表
本伺服一早列閣下為黑名單
RC寫明好耐
我地派比ADMIN既準則都寫埋黑名單玩家
重點會唔會係呢度?..
引用:
原帖由 lucas0001 於 2011-4-8 18:01 發表
完左個鋪之後我見到
xxxxxxxxxxxxxxx(冇留意係咩)轉xxx_xxxx(admin黎)為CT  
跟住我就話.''admin濫權w0r''
做咩轉自己做CT
系統轉架_你~
你冇銀野牙
我就好有禮貌咁答番佢  
我冇野呀做咩爆粗
跟住就無奈被ban
可能我睇錯.但係都唔洗小器都咁呀B-) ?
我又冇爆粗又無串.咁有禮貌都ban ?

回復 5# 的帖子

人地眼殘/腦殘我唔怪佢

問題...唔該你影相...好心你啦..有圖唔該上囉...我有做過我怕咩認.....
如果冇.唔該你自己諗下啦.....做咩整埋D膠野出黎..

引用:
原帖由 lucas0001 於 2011-4-8 18:01 發表
完左個鋪之後我見到
做咩轉自己做CT
系統轉架_你~
你冇銀野牙
...
請問LK先生....有相你就POST上黎冇就唔該你收下聲...唔該
左加啦....係RC我當你睇唔到,,,,, 我想講我係SER到講明見你姐封...
今日比你玩左陣咪算你好彩..... 有時D野...唔係打字就有用...要有證據.....最好唔好改圖啦.....(睇你條死廢物都唔識改嫁啦)......... 你最好上埋圖啦.........你係個個咩蛋糕SER都有濫權見住...但係我都冇POST...因為得我見到冇證據...我都會諗下有咩打得..有咩唔打得..  如果鐘意玩惡作劇GA話.....我冇任歡迎    有證據我會處理 我唔會唔理...我

引用:
原帖由 mantvb2045 於 2011-4-8 20:43 發表
重點會唔會係呢度?..
重點唔係個到
重點係我地全線列左佢入黑名單

呢個ser都好多人投訴下喎
得閒玩番場睇下有冇人濫權先
Yo!Battle!

引用:
原帖由 fantasy_貓 於 2011-4-9 10:30 發表

重點唔係個到
ban係一回事,
濫權又係另一回事.

佢比人列入左黑名單咁admin就要濫權?..
引用:
原帖由 風之舞 於 2011-4-9 02:47 發表
問題...唔該你影相...好心你啦..有圖唔該上囉...我有做過我怕咩認.....
如果冇.唔該你自己諗下啦.....做咩整埋D膠野出黎..
講就咁講...
引用:
原帖由 風之舞 於 2011-4-9 02:54 發表
請問LK先生....有相你就POST上黎冇就唔該你收下聲...唔該
左加啦....係RC我當你睇唔到,,,,, 我想講我係SER到講明見你姐封...
今日比你玩左陣咪算你好彩..... 有時D野...唔係打字就有用...要有證據.....最好唔好改圖啦.....(睇你條死廢物都唔識改嫁啦)......... 你最好上埋圖啦.........你係個個咩蛋糕SER都有濫權見住...但係我都冇POST...因為得我見到冇證據...我都會諗下有咩打得..有咩唔打得..  如果鐘意玩惡作劇GA話.....我冇任歡迎    有證據我會處理 我唔會唔理...我
錯字奇多

引用:
原帖由 mantvb2045 於 2011-4-9 13:23 發表

ban係一回事,
濫權又係另一回事.

佢比人列入左黑名單咁admin就要濫權?..
講就咁講...

錯字奇多
系統轉平衡返團隊=濫權?_?
黑名單緊係BAN啦
我2回事解決完未?

引用:
原帖由 fantasy_貓 於 2011-4-9 13:35 發表

系統轉平衡返團隊=濫權?_?
黑名單緊係BAN啦
我2回事解決完未?
lol
此地無銀三百兩
引用:
無一隻字提及有人轉隊,跟住個admin就話
引用:
系統轉架_你~
明眼人一睇就知咩事啦

另外如果系統平衡點會有
引用:
呢句出現呢?

洗唔洗我入多次個建造基地比你ban多次呀 ?

引用:
原帖由 lucas0001 於 2011-4-9 14:50 發表
洗唔洗我入多次個建造基地比你ban多次呀 ?
ban左LA
字字字字字字字字字字字字字字字

16 12
發新話題