發新話題

勁得像外掛既超超超超超級高手! [全世界最pro]

[Close]

勁得像外掛既超超超超超級高手! [全世界最pro]

唔知佢地有無得同HeatoN/spawn 揮呢??
1.

第1個人狙擊果part我o晒@@

2.

o

勁@@

有無搞錯啊=.= 咁就俾人扣左50蚊雞 so sad囉!

依d人如果入vlan玩

一定俾d P.S.C話外掛xd

通常呢D片 對手同自己戈班人實力一定有幾大既相差 有D位 match得多mix得多 都唔會比人咁樣camp 所以其實好多都係做馬/-6/好彩架咋

當然佢地既壓槍技術係好好,但係落到真正既比賽,,可能又唔係咁講架啦

引用:
原帖由 htt200610200 於 2011-4-6 19:25 發表
有無搞錯啊=.= 咁就俾人扣左50蚊雞 so sad囉!
鬼叫你唔睇版規...

回復 4# 的帖子

1.第1條片   
咁你覺得呢條片係真定假?
肯唔肯定? 可能係真嫁喎!~
仲有 係spawn岩岩開始接觸cso果時同
入門bot玩 都死左幾次 就算你係接近高手程度
都好難贏得晒d bot.. [更何況係入門?
仲有就算係-6 都唔會次次headshot呱? 佢1打6 都仲係次次爆頭
咁你覺得佢係-6 做馬 定掛呢?

仲有咁你認為第2片係真定假?
我覺得係真 因為果d係比賽精英黎@_@

真係好屈機= =
我相信2條都係真

兩段片都幾舊下 ...........................

引用:
原帖由 htt200610200 於 2011-4-7 21:23 發表
1.第1條片   
仲有就算係-6 都唔會次次head ...
我冇話過片係假,,但假若你有睇過demo 唔會個個shot都係咁 呢D只係好係好彩岩撞到既frag

第一條片戈D player 擺到明實力差距太大先有呢D frag既出現 你認真D睇下啦

仲有spawn玩cso會死,,因為cso同1.6有好多地方都唔同,唔係話一玩就可以熟 cs1.6=/=cso

回復 9# 的帖子

咁竟然spawn咁勁 玩cso都冇問題既...(我覺得炸..仲拎埋5個以上冠軍)
仲有條片咁順 我諗唔會有demo既問題呱....
就算幾假都好 佢既槍法始終好好 好準 我覺得係真
煙尖d黎講 話明佢係神手 d人既水平當然會同佢相差好大
就連好似aTT你咁勁既人水平都應該同佢相差頗大
(有少少失敬 sor....真心)

[color=me**粗俗文字**mturquoise]仲有仲有!!!
條片入面唔同片段既主角都唔係同一個人黎 所以好有可能呢d勁人
一齊玩pk都唔定喎

外國人真的是神級喔 ,.

引用:
原帖由 htt200610200 於 2011-4-7 21:23 發表
1.第1條片   
仲有就算係-6 都唔會次次head ...
彈道問題..用下腦諗下...

點解D人咁鐘意成一直線咁行= =

第一條片,d勁人個耳筒好勁/.\

是聽腳步聲殺的-__-

佢地食乜大/.\

我好自卑...

發新話題