23 12
發新話題

我del左個post 吾係灌水!!!有d人吾好投訴

[Close]
唉.....
小學_正係識得屈人 2個字(冇品)

自己做錯,就屈人地點唔好點唔好..... 你有冇林下自己咩係咩人黎?? 咪正係得個名(小學_,冇品)

我唔會冇啦啦濫權ga~ 你有冇林清楚,自己係度講緊乜??

我同你講呀,我地補習社都有個叫anson ge 人,咪就係你lo~

我就係唔小心撞到佢,佢話我打佢l~

你係唔係想好似佢咁呀??

好心你改下你d壞習慣la~ anson小朋友

話說我琴日去左個槍ser玩見到佢.
比人殺左就話:  _ (單字粗口)
再比人穿牆殺再講: _(單字粗口) 0n_穿牆殺
比人係好遠既地方爆頭_ (單字粗口) 0n_ ,外掛架,咁遠都爆到頭
小學真係小學特別多粗口.比人殺就爆粗,你發燒嗎
自己唔夠抽比人係遠既地方爆頭就話人外掛,咩___心態 :lol
雖然冇圖.可信可不信,我唔會狗到去屈人

岩岩見到有post,上黎回下先
好心話人之前都比少證據啦!!
唔係既話
我話你偷左我條底褲都得啦!!
打個比喻姐 (笑左
www.blhost.hk】致力提供不同類型而且高質素的伺服器,服務包括網站寄存、電郵服務、域名註冊、獨立伺服器、網頁設計 、VPS、伺服器租用服務

引用:
原帖由 aTTracTive 於 5/4/2011 11:35 AM 發表
我係4dimensioN ! aTTracTive<3
話說我4/4係你地個槍場玩,,有外掛你地又唔BAN,,BAN我地d勁人
我唔明你地個admin有乜野問題,殺多爆頭多,BAN我?_?
唔比勁人入場??

GOT5囉

唔知點解覺得有種感覺係. . . . . . . .

引用:
原帖由 hinhin8899 於 5/4/2011 10:59 PM 發表
vlan01開既ser係黑心D人開既咪黑心ser囉
話說我地團加埋有二十個ser!!!
唔知有無人做到-_-
你地都係由好多唔同個[場主]黎開嫁姐.
如果你係一部機開到20個SERVER 我就真係話你勁啦..
FPS [神]手

引用:
原帖由 alzlzl1234 於 2011-4-6 18:27 發表
唉.....

自己做錯,就屈人地點唔好點唔好..... 你有冇林下自己咩係咩人黎?? 咪正係得個名(小學_,冇品)

我唔會冇啦啦濫權ga~ 你有冇林清楚,自己係度講緊乜??

我同你講呀,我地補習社 ...
解釋一下

回復 20# 的帖子

唉.....

唔會冇啦啦濫權ga~ 你有冇林清楚,自己係度講緊乜??

我同你講呀,我地補習社都有個叫anson ge 人,咪就係你lo~

我就係唔小心撞到佢,佢話我打佢l~

你係唔係想好似佢咁呀??

好心你改下你d壞習慣la~ anson小朋友

解釋D咩??

引用:
原帖由 小皇帝0v0 於 2011-4-18 18:41 發表
唉.....

唔會冇啦啦濫權ga~ 你有冇林清楚,自己係度講緊乜??

我同你講呀,我地補習社 ...
姐係有濫定無濫
咁講似乎有濫多過冇濫

引用:
原帖由 aTTracTive 於 2011-4-5 11:35 發表
..有外掛你地又唔BAN  BAN我地d勁人
...
自認勁人 勁極有限wor@@

xD

23 12
發新話題