35 123
發新話題

揭曉vlan第一階段vip名單

[Close]

揭曉vlan第一階段vip名單

暫時第一階段只有9位用戶穫得管理人員通過
希望各用戶繼續努力爭取表現以得到管理員的贊同

• 張仲良
  • eric1391
  • Ghost_Yura
  • arlok
  • Pala
  • snowing
  • bear20011201
  • SmileBoy

恭喜您們喔~您們將會獲得1個月的vip會籍
開始生效的時間為新計劃推出的第一天

vip的福利是在新計劃實施後會有特別為置預留給他們
詳情請瀏覽http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1
預計新計劃將於下星期某一天實行

= =
為什麼沒有我?我早已經是VIP了

立哥

引用:
原帖由 立哥 於 2006-10-12 22:13 發表
= =
為什麼沒有我?我早已經是VIP了

立哥
唉也~個表比d用戶睇架嘛~
你本身已經係啦~

張仲良成為vip好正常^^
希望其他用戶努力都成為vip啦^^

我地係咪應該投票決定?因為此終都係IVP,呢個都算係大家所支持既野

張仲良:在論壇參與性極高

eric1391:活躍於三國區

Ghost_Yura:間中有幫其他人

arlok:耐唔耐都有發d有被人加分咩post,但喜歡罵人

94131042:發左三個問野既post,之後乜都冇

Pala:已經活躍於Thirty party Mod&Ghost Recon Advanced Warfighter

snowing:多數發問有關信長既野(相信信長新手一名)

bear20011201:前任版主,喜歡轉帖文章後化成精華(大量),在任期間沒有幫會員解決問題

SmileBoy:活躍於信長區,有原創作品,喜歡討論有關信長的東西

以上係我自己對佢地既評價,雖然唔係咁好,但差咁遠都可以做VIP= =
我都唔知用咩理由去評價.....如果睇積分有d又少,睇發帖回覆又係少,
唔信可以搜尋番佢地d post黎睇下,可以直接按名。

引用:
原帖由 沙漠風暴 於 2006-10-14 00:26 發表

[url=http:// ...
好多謝你寶貴既意見
但係評定係ipve內部商議既結果
理由和原因都是保密
但是管理員是根據實質理據評定
佢地可以當上是有理由的

引用:
原帖由 七色の明日 於 2006-10-14 00:30 發表

好多謝你寶貴既意見
但係評定係ipve內部商議既結果
理由和原因都是保密
但是管理員是根據實質理據評定
佢地可以當上是有理由的
將心比自,有感而發

玩埋d vip既野=___=

啊謝囉版主大大我竟然是vip=.=

PS:回應沙漠風暴,我也不是很喜歡罵人啦,只是有時看不過眼

完來多發問都會+入vip....XDD

引用:
原帖由 沙漠風暴 於 2006-10-14 12:26 AM 發表

[url=http:// ...
多謝你的見解。
                                            (我有解答問題,而各會員所指示的問題亦盡力解決)
                                                                                                                         Great of Mr.Lau Secretary General OFFICE
                                                                                                                                                      bear20011201 字

我都活躍於三國區啦..我日日都有post野嫁..又唔見+我做vip=3=

引用:
原帖由 SR超人 於 2006-10-18 14:37 發表
我都活躍於三國區啦..我日日都有post野嫁..又唔見+我做vip=3=
好巴閉?post埋d唔實際既野...我一日夠post百幾二百個post喇

引用:
原帖由 SR超人 於 2006-10-18 14:37 發表
第一階段而已!!
以後還有機會嘛!!

35 123
發新話題