23 12
發新話題

我玩唔到巨商~大家幫幫手(手提電腦)

[Close]

我玩唔到巨商~大家幫幫手(手提電腦)

我玩唔到巨商~大家幫幫手(手提電腦)我見版主同會員們都有玩巨商...
我自己都玩反..不過係商2(因為我d fd玩商2)
但係我down完之後 佢話我用唔到~
 ↓ ↓ ↓ 圖 ↓ ↓ ↓
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

大家幫幫手><

重新安裝試下吧

引用:
原帖由 弒神小晶乄 於 2011-4-1 19:57 發表
重新安裝試下吧
安左好多次=口=

咁我真的不知道鳥

引用:
原帖由 弒神小晶乄 於 2011-4-1 21:08 發表
咁我真的不知道鳥
=口=   我好想玩呀~  去網吧好食我$$ ><

引用:
原帖由 ☆Blue_xoooo 於 2011-4-1 21:11 發表
=口=   我好想玩呀~  去網吧好食我$$ >
千祈吾好去網玩啦,比人裝左陷阱都未知咩事,if個ac勁的話.

引用:
原帖由 sky_david 於 2011-4-1 21:42 發表

千祈吾好去網玩啦,比人裝左陷阱都未知咩事,if個ac勁的話.
我都知-,-   我個新ac 都係去網吧開...一日就39lv =口= 3隻1轉
(打算升 雷公,張仙花先...)

引用:
原帖由 sky_david 於 2011-4-1 21:42 發表

原來網吧咁無良

幫幫我吧

reinstall the game then uninstall it.
that is the only safe way.

引用:
原帖由 bLaCk_ 於 2011-4-2 15:02 發表
reinstall the game then uninstall it.
that is the only safe way.
[關閉]
重新安裝遊戲然後卸載它。
這是唯一安全的方法。

買部主機吧....包咩game玩到

引用:
原帖由 -ChuN2.5 於 2011-4-2 22:32 發表
買部主機吧....包咩game玩到
沒有hkd ><

其實 我想你應該唔好玩巨商 如果你係想玩得勁既 買d野 仲貴過買部電腦

23 12
發新話題