32 123
發新話題

當年當天

[Close]

當年當天

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=94726&;extra=&highlight=%E5%86%B0%E5%B3%B6%E6%94%B6%E7%94%9F&page=1

(轉)冰島收生 希望有心人士可以加入!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        本貼是轉貼的

紫色字是更改部分

本團宗旨:以開心快樂為主,<煩>事由大化小,小化無
              希望成員能夠在信長中找尋信長樂趣
              加強大家對團的歸屬感
              希望能夠在快樂中尋找進步
              人總會有失敗和錯折
              但是我們總會追求各人的夢想
              只要我們能夠一起團結起來
              我只能說:冰島總有一天會變成熱島!!
              所以希望我地可以把我地的夢想實現吧!

冰島雖然有好多嫩b,不過我地有心去練習信長
希望能夠在信長界立足
所以本團正在徵收 s12.4 or 新板玩家<最好2樣都識>
我只能說:我地勁人小 嫩人多 但係只要玩得開心,有認真態度練習,我看到實力有明顯進步一定會重用你

想加入本島的話可以搵我:[email protected]<可以直接add我>
                                             [email protected]<搵唔到以上的可以搵這人>

入團先留低入團資料:ggx 帳號名稱,
信長經驗
入團的短期目標
夢想<dream>

入團方法多數1on1 /團戰試驗
緊記:入團者必須講低打團的位置,
不要太過串!我們多收謙虛的不收自大的

考生請自備ggx

考試時間:日日都得 me 日日5點後online 星期6日 全日      

我地團長答應入團者<就算點嫩廢 我地都有法子把你練到強>

成才必行萬里路,玩家同走光明路!冰島團友等你們,不活躍者包你悶
歡迎你們加入!

http://cn.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=94633&extra=page%3D1  <<<成員名單

收我OK??
我要入來學神服
Rs-h0w[R]y0u 醉`
"Have you seen my bear Tibbers?"

所以本團正在徵收 s12.4 or 新板玩家<

你老豆 神龍搶人????

ggx ID:SamueL.Silly
Vlan ID:ArSilly.
不要追逐我的影子 我只是傳說

e個post 係收人 定 講番之前

當年今日                 

信長經驗:3000年

!

小武?.?

.........................

其實冰島唔係收人 呢個帖 只係舊帖重溫

放炎龍msn出黎
笑到媽系咁

ggx id : Stabber.Cola ....

faf有無 夢想入你團嫁>.<

支持

支持下
2個版本 都唔識我
完了吧!
如無意外

如果我當年當天有玩團戰就好了

32 123
發新話題