發新話題

最新英雄連1.2支援的顯示卡!!!

[Close]

最新英雄連1.2支援的顯示卡!!!

1.2張支援的錄像卡片

ATI RAdeon 9500 系列
ATI Radeon 9600 系列
ATI Radeon 9700 系列
ATI Radeon 9800 系列
ATI Radeon X300 系列
ATI Radeon X550 系列
ATI Radeon X600 系列
ATI Radeon X700 系列
ATI Radeon X800 系列
ATI Radeon X1300 系列
ATI Radeon X1600 系列
ATI Radeon X1800 系列
ATI Radeon X1900 系列,或者更好與最新的製造商drivers。
NVIDIA GeForce3/Ti 系列
NVIDIA GeForce4/Ti(除了GeForce4MX 系列)
NVIDIA GeForce FX 5800 系列
NVIDIA GeForce FX 5900 系列
NVIDIA GeForce 6200 系列
NVIDIA GeForce 6600 系列
NVIDIA GeForce 6800 系列
NVIDIA GeForce 7300 系列
NVIDIA GeForce 7600 系列
NVIDIA GeForce 7800 系列
或者更好與最新的製造商drivers的NVIDIA GeForce 7900 系列。

三系列都得到...有點強~~ =_=

引用:
原帖由 張仲良 於 2006-10-10 15:02 發表
三系列都得到...有點強~~ =_=
回貼好快喔~o~

因為上來不停吹水...
版主老是給自己加精華帖,是不是有點兒那個呢?

引用:
原帖由 張仲良 於 2006-10-10 15:15 發表
因為上來不停吹水...
版主老是給自己加精華帖,是不是有點兒那個呢?
這不算精華嗎???=.=

引用:
原帖由 nokiaysk104 於 2006-10-10 15:18 發表

這不算精華嗎???=.=
不覺得像精華lor =_=
----------------------------------------------------------------------
如果想要精華....唔該將兵種詳解的中文版譯好d...
一看下就像是用翻譯軟件搞完就算...一點誠意也沒有...
譯好少少就可以做2篇精華~~
----------------------------------------------------------------------
不過,通常版主都係管理下版務....
精華的東西多數都係普通會員做的~~[見遊x網就知]
不要賺精華帖...都係去別的區好...
因為自己比自己....好像...=_=

引用:
原帖由 張仲良 於 2006-10-10 16:25 發表

不覺得像精華lor =_=
如果想要精華....唔該將兵種詳解的中文版譯好d...
一看下就像是用翻譯軟 ...
喔喔

不知道FX5700行不行喔@@

引用:
原帖由 CKS22222 於 2006-11-26 20:29 發表
你大可以試下...God Bless

咁由底板內置既NVIDIA GeForce 6100 系列呢?玩唔玩到?

引用:
原帖由 CKS22222 於 2006-11-26 20:29 發表
可以玩阿~不過會delay
我倒覺得嚴重的吃記憶體
一開啟就吃去了400多mb
顯卡也沒有多大影響
我用x1600 pro也沒好到哪去
大概因為是ATI 吧

PS.我的室友用FX5200還是照打
所有效果能關的關調低的調低~一樣可以玩

我係GF7600gs,,,,玩唔玩到?

回復 #12 ken3321 的帖子

當然可以

發新話題