發新話題

[疑問] [ 疑問 ] 好煩惱....

[Close]

[ 疑問 ] 好煩惱....

唔知之後應該點做好,我而家仲cool緊煲...
問題
1.成日因好小事就嬲左我,又話同我分手 eg:銀包有d好私人既野唔想比人睇到,但就因為嬲我唔比佢睇=話同我分手
2.同佢一齊好似燒錢咁.. 支出很大 eg:係都要買港旗煙$50/1包,晚晚陪佢傾電話 傾到爆分鐘都一定要我陪佢傾...[500蚊我都唔知點嘔出黎,而家仲要買住張卡同佢傾
3.同佢一齊搞到同屋企d關係好薑
4. 今日係情人節,但我因為發燒病左陪唔到佢過,但佢反而冇體諒下我(其實從來都冇體諒過我),又嬲我唔搵佢唔陪佢,最後又話
[我地玩完啦,你以後唔洗搵我,我都唔會再搵你]

唉,唔怪得我比人話老婆奴...
      ★ ` -____- Yiu.:;(-o               說 (13:53):
*唔搵=又嬲我
      ★ ` -____- Yiu.:;(-o               說 (13:53):
*次次小小野就話要同我分手-,-
                         ♥    C-cmbbJAI;o)!         說 (13:53):
*嬲飽佢.
                         ♥    C-cmbbJAI;o)!         說 (13:53):
*其實.
*我自問我對佢已經很好
*您係對佢太好.

要不得
要不得

乖乖聽啤哥的話

佢根本唔當你系人- - 佢冇諗過你的感受
搵過第2個算吧啦                                    有個帖講得岩...日本女比香港女好好多 香港女 眼中只有
錢                                                                                       日本女又正 個個部位又正 又唔會眼中只有錢 只系搵個保護得個的男人就0k   

搵個第2個啦 帶眼識人丫.
★`By. 雪糕

請你對她說 ,

用一張白紙並在紙上寫上 " 愛 " 這個字 ,

望著它十分鐘 .
都多得你 , 不知我怎麼報答上帝 .

回復 4# 的帖子

不明白 有什麼意思....

是不是解..問她知不知道愛是什麼?!
熊貓正在努力找OO中

引用:
原帖由 鬆弛熊の囡 於 2011-3-14 20:02 發表
不明白 有什麼意思....

是不是解..問她知不知道愛是什麼?!
三成 ,

我想了一想 , 還是放棄吧 ,

如果她真心愛你 ,

她會行動的 .

都多得你 , 不知我怎麼報答上帝 .

你真係鍾意佢既就電話上台再買至起碼3千分鐘架啦(因為我都係咁傾電話傾左成萬蚊....但係最後都媾唔到佢...)~同埋唔好放棄
型仔

若從我個人角度睇,我覺得呢個女仔有少少問題。睇吾出佢做過d咩係女朋友身份做既,例如:關心下你‧‧
佢同你每做既每一樣事,都係需要使費‧‧‧
開始另一段新生活吧
光陰是短暫的!!

分手吧啦佢都唔係人-v-"        `

愛就愛 吾好小小野就分~~~~~~

2.屋企電話唔得咩

呢d女唔洗要

自己諗下~__~你想點 就去做

發新話題