發新話題

比男同學見到我食15蚊飯盒,覺得好無面 =.=

[Close]
飯多少錢不緊要,,,最緊要食得開唔開心..

劉亦菲有如...仙女下凡、不食人間煙火.........­

引用:
原帖由 ·★FlY機王 於 2011-3-13 06:17 發表
其實佢係睇到你個樣流曬口水
想掩飾他的野心從而笑笑罷了
有d道理啵

引用:
原帖由 ·★FlY機王 於 2011-3-13 06:17 AM 發表
其實佢係睇到你個樣流曬口水
想掩飾他的野心從而笑笑罷了
唔係呱,點會啵-_____-

諗番起件事都覺得好無面- -

你諗下,我同d中小學生一齊排隊隊,你見到都笑喇

傻豬尼既
你同佢講帶細路妹去食咪得

你買貴d的飯算啦...你話哂大學生啦系咪..?
★`By. 雪糕

引用:
原帖由 鬆弛熊の琳 於 2011-3-13 21:03 發表

唔係呱,點會啵-_____-

諗番起件事都覺得好無面- -

你諗下,我同d中小學生一齊排隊隊,你見到都笑喇
都吾知話你好笑定好醜,,其實估人心態係一件好蠢既事
人地點諗你阻吾到,,最緊要做事對得住自己對得住人咪得

引用:
原帖由 AnLyeSs.SY 於 2011-3-14 05:01 PM 發表
傻豬尼既
你同佢講帶細路妹去食咪得
笑左 -__- , 我有好多細路妹 xd

我覺得冇咩問題囉-,-
食野無分價格
唔會話你買得少=窮
買得多=有錢

呢個情況好似係其他地方見過         

男同學,,我只係覺得你介意呢位男同學對你既睇法

平常心喇,,
金太妍,,

唔想俾同學見到既話;)
建議下次帶個口罩去買

ps:加多頂帽效果更佳
若你不珍惜不算罪
                              &專一都太累

引用:
原帖由 Make_baby 於 2011-3-17 05:59 PM 發表
唔想俾同學見到既話;)
建議下次帶個口罩去買

ps:加多頂帽效果更佳
咁不如唔好買-___-

引用:
原帖由 鬆弛熊の琳 於 2011-3-18 19:34 發表

咁不如唔好買-___-
要買又唔想俾人見到...除左呢個方法正常...
再不行找哈利波凸借件斗篷俾你
若你不珍惜不算罪
                              &專一都太累

心理作用姐  15蚊飯盒姐 有咩甘出奇-.-.. 好食未得囉

我自問 成日去葵方 新都會(舊) 上邊買漫魚飯食 都係18蚊姐 又平又好食

我同你分享一下我既事件

有一次 我同朋友 去左葵方一間餐聽 點知埋位 睇到個價錢==嘩....全部50蚊以上

我同FD帶左得果 150蚊== 仲要打機....笑料 之後 同佢整係想叫杯野飲 都要20蚊雞

果個問我地食咩既姐姐問到我地唔夠膽開口....之後身邊果個 2X歲左右既小姐 係到笑我地 ==我地勁囉走左....

最後都無食到 佢話未寫單 唔緊要 真人真事黎 整係同你分享炸 唔好話比第2個人知

可能佢見到你靚女笑一笑姐
平有平食 貴有貴食 食平野未必樣衰 食貴野都見唔到有咩咁靚仔
我食得開心就得啦 唔洗理人點唸

發新話題