發新話題

A-Lin(療傷)

[Close]

A-Lin(療傷)

佢唱d療傷歌幾好聽..岩岩分手個d聽完會有所感觸 以下3首慢慢欣賞
ps:最後加多2首郭采潔既歌
給我一個理由忘記:
[youtube]F5FlN-NBGo8[/youtube]
以前 以後:
[youtube]TDmuEDHVGzw[/youtube]
請問愛怎麼走:
[youtube]PIIzv05HkfI[/youtube]
郭采潔 又圓了的月亮:
[youtube]JXBNqLJa6Zo&NR=1&feature=fvwp[/youtube]
郭采潔 你在,不在
[youtube]IrQu45KGhsY&NR=1[/youtube]

若你不珍惜不算罪
                              &專一都太累

我覺得 郭采潔 又圓了的月亮 戈首啲歌詞有小小牽強。

好可惜你啲個人感想向於萬用回貼文,所以不獲加分.....

最後:
其實你放咁多已經被人發過既歌曲係呢個貼入面係咩意思?
(真心好奇喔)

yoyoyoyo

引用:
原帖由 A_c 於 2011-3-5 09:12 發表
我覺得 郭采潔 又圓了的月亮 戈首啲歌詞有小小牽強。

好可惜你啲個人感想向於萬用回貼文,所以不獲加分.....

最後:
其實你放咁多已經被人發過既歌曲係呢個貼入面係咩意思?
(真心好奇喔) ...
冇,主要係放a Lin第一首而已.其他只是補上
若你不珍惜不算罪
                              &專一都太累

引用:
原帖由 Make_baby 於 2011-3-5 12:29 發表

冇,主要係放a Lin第一首而已.其他只是補上
其實係因為你除左第一首,其他既都好似係已經被人發過,
冇需要咁做....

Anyway,
下次努力,
希望我可以加到你分。
yoyoyoyo

引用:
原帖由 A_c 於 2011-3-5 12:33 發表

其實係因為你除左第一首,其他既都好似係已經被人發過,
冇需要咁做....

Anyway,
下次努力,
希望我可以加到你分。
一首單調,,我又冇乜個人感想..咪放多幾首廢事又係後面加歌詞
若你不珍惜不算罪
                              &專一都太累

以前以後 和 愛請問怎麼走 很好聽喔

發新話題