發新話題

發生咩事 做咩踢左我?

[Close]

發生咩事 做咩踢左我?

我相信唔會系日文咁做既
我亦唔知邊個拿左日文AC
但講都唔講就系背後做埋d咁既野 我相信果個人就算技術再好 人品同處事作風也不會好
我好失望
這再也不是有人情味的中華街

最後 同大家講聲 再見
第日街場有緣撞到再玩^^

應該唔關日文事
話說潛水最勁就係佢
踢都踢佢先啦:lol :lol

話說你肯切J未

會唔會係澤既意思?

我上左水啦
有冇切J 欣賞?
↓  進入海賊王世界  ↓   ↓  Kick My Asx  ↓

引用:
原帖由  於 2011-2-25 21:15 發表
我上左水啦
有冇切J 欣賞?
Who are you?

個場45 個個都識玩 我玩本多比直系咁針
又沒人輔wo 輸都好正常
btw 我切左啦

引用:
原帖由  於 2011-2-25 21:15 發表
我上左水啦
有冇切J 欣賞?
上左水 幾時玩番場

雖然呢件事唔係日文做...但係澤係經日文同意先踢嫁波
冇人情味ge話就唔會到今時今日先踢你地喇

引用:
原帖由 i3x 於 2011-2-27 19:07 發表
黎哂料既-__-

520啊~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 i3x 於 2011-2-27 19:07 發表
哦 我只不過系覺得踢左起碼都通知聲 有點交帶會好點
這只不過系遊戲 被踢與否我根本唔會太放在心上
至於我亦好高興系中華街認識到大家 希望日後有機會再同大家玩
i3x 有d說話想同你講好耐
呢個只系個人對你既感覺  你態度太囂張了 完全不懂得尊重別人  尤其對自己隊友 玩得差只懂得責駡
我本人就是不喜歡你!對你一點好感都沒有
你估個個都忍到你d臭脾氣? 成日以為自己好勁 一山還有一山高呀 雖然只系系網路 發表任何言論未必需要附上責任 但最起碼要知道咩叫說話要有分寸 希望以後你謙虛點~

以和為貴
↓  進入海賊王世界  ↓   ↓  Kick My Asx  ↓

引用:
原帖由 PlayBoy★龍 於 2011-2-25 22:30 發表

Who are you?
I AM THE KING

我都係我都係

做咩踢我!!!!

發新話題