16 12
發新話題

炸SER情況惡化

[Close]

炸SER情況惡化

近排用DCOO CS1,6版 用泥開SERVER
之後一陣就已經不回報...我本身只係裝左AMXX 無加額外插件..
自己屋企開區域玩 (無開VLAN) 同屋企人玩成日都無事..
但係一想係VLAN開俾其他朋友友入..就出事..
唔該 版主 可唔可以推出一D POST 教下我地點樣可以防人炸SER...
如SERVER轉向...HLDS版本...等炸SER D人唔好係到無野做炸人SER啦...

好嚴重 -.-
我重啟10次了
好彩有自動重啟 - -
D人refresh幾次就搵得番..
咁先冇走晒人..

引用:
原帖由 Mr_F 於 2011-2-21 00:25 發表
好嚴重 -.-
我重啟10次了
好彩有自動重啟 - -
D人refresh幾次就搵得番..
咁先冇走晒人..
HI 咁你個SER係咁重開...唔會好煩咩= =?

引用:
原帖由 +霧夜飛鷹 於 2011-2-21 00:27 發表

HI 咁你個SER係咁重開...唔會好煩咩= =?
唔算太煩
因為佢係完完全全自動嘛
我行開左佢都重啟到
加上我係用console黎開ser
所以唔會太lag

引用:
原帖由 Mr_F 於 2011-2-21 00:29 發表

唔算太煩
因為佢係完完全全自動嘛
我行開左佢都重啟到
加上我係用console黎開ser
所以唔會太lag
咁可唔可以分享下你個重開程式喔-3-"
我都希望可以同到D 朋友玩到...唔想D炸SER人攪到無得玩
THX YOU

引用:
原帖由 +霧夜飛鷹 於 2011-2-21 00:33 發表

咁可唔可以分享下你個重開程式喔-3-"
我都希望可以同到D 朋友玩到...唔想D炸SER人攪到無得玩
THX YOU
較常見: Serverdoc
教埋你用console喇,load得快D
(hunter兄借post一用 xD)
引用:
SuPeRHunTeR        發表於 2011-2-18 02:37
[HLDS啟動模式] 開伺服器特別教學(高手勿插!)

引用:
原帖由 Mr_F 於 2011-2-21 00:36 發表

較常見: Serverdoc
教埋你用console喇,load得快D
(hunter兄借post一用 xD)

唔該晒你-3- 我用用先啦-3- THANK

如果人地ddos 重開都會lag

但我用緊HL Server Monitor,都有自動重啟一開編輯就有好多野用:
-game cstrike +servercfgfile server.cfg +maxplayers 32 +map de_dust2 -port 27015 -insecure +sv_lan 1 -noipx -console

引用:
原帖由 +霧夜飛鷹 於 2011-2-21 00:23 發表
近排用DCOO CS1,6版 用泥開SERVER
之後一陣就已經不回報...我本身只係裝左AMXX 無加額外插件..
自己屋企開區域玩 (無開VLAN) 同屋企人玩成日都無事..
但係一想係VLAN開俾其他朋友友入..就出事..
唔該 版主 可唔可以 ...
如果經常出現就唔一定係炸ser既
因為插件錯誤 / 部機頂唔順都會咁

HLSM 較麻煩
新手盡量用返hlds

引用:
原帖由 楓羊羊__ 於 2011-2-21 18:47 發表
HLSM 較麻煩
新手盡量用返hlds
開番都無用= = d人都走哂啦

不如直接搵防炸好過

引用:
原帖由 楓羊羊__ 於 2011-2-21 18:47 發表
HLSM 較麻煩
新手盡量用返hlds
-___-??
自動幫重開...麻煩==?

引用:
原帖由 12Boss 於 2011-2-21 18:49 發表

開番都無用= = d人都走哂啦

不如直接搵防炸好過
請問邊個同你講開番冇用既??

btw.

其實我D參數都係從HLSM到copy落黎既ja...因為我本身自己都用緊HLSM(fung哥教既既... )重開真係好有用...
人唔係電腦前,係電腦前都唔駛手動操作...呢個先至係SuPeR伺服器可以係深夜開ser既原因...

另外.

防炸ser咪都係死...Anti-CSDoS v3.5已破... 已經測試,測試結果不便公告...如果唔係又會有大量小學家禽炸lo,又會害到大家...所以一定會絕對保密,大家放心

防範方法係更新swds.dll,除此之外,無它

更新swds.dll你又認為防到幾多炸?
Windows 8 Build 7955

16 12
發新話題