24 12
發新話題

[疑問] [ 疑問 ] 我有女朋友味拍夠7-8日分左

[Close]

[ 疑問 ] 我有女朋友味拍夠7-8日分左

佢講我好煩成日係信息叫佢老婆好煩唔再愛我
我地日係學校互相不理大家

我好想佢理返我求大大教我plz

詳細點 .
都多得你 , 不知我怎麼報答上帝 .

請問樓主咩學校?
嫩嫩

詳細點才可以幫到你- -
真係退信了-,-有空還會上vlan的 記住我吧朋友們

我覺得佢認為你好煩=玩完-_-(可能佢有第二個 )你有無留意?
但係比太多空間佢,,之後可能無聯繫...
再煩佢又會更討厭你
我除左叫你立定心搵第二個  已經唔知講咩了
條女幾時生日ar

引用:
原帖由 貓小姐 於 2011-2-14 03:38 發表
我覺得佢認為你好煩=玩完-_-(可能佢有第二個 )你有無留意?
但係比太多空間佢,,之後可能無聯繫...
再煩佢又會更討厭你
我除左叫你立定心搵第二個  已經唔知講咩了
條女幾時生日ar ...
可能我係煩d
但係想關心下佢姐有做錯咩

引用:
原帖由 K.Lw 於 2011-2-14 16:17 發表

可能我係煩d
但係想關心下佢姐有做錯咩
係無做錯
但係無錯唔代表人地會一生一世留係你身邊
而且只不過係佢唔珍惜你既關心
唔通你要迫佢去珍惜?
再加上你現時放唔低佢
感情也不算太深
可以多留意下,,一定會搵到一個更值得自己付出關心既人

但係我睇佢同男仔講我勁唔開心

樓主想溝女?我幫你【mk女都比我溝到】
喜歡個人更難

引用:
原帖由 Y¤km 於 2011-2-14 22:47 發表
樓主想溝女?我幫你【mk女都比我溝到】
標籤 " mk女 " 有啥特別 ?
都多得你 , 不知我怎麼報答上帝 .

有時雙方都要比足夠既空間比大家-.- 只能說你太勇了-.-

你與我有幾分相似,共存在同一天空下。

引用:
原帖由 BsTh_MIlkB 於 2011-2-15 22:50 發表
有時雙方都要比足夠既空間比大家-.- 只能說你太勇了-.-
我比比足夠既空間
佢講你唔理我

姐係好簡單: 通常你sd d信息 唔好咁密

同埋唔好一句兩句...通常講一d 日常生活

如果唔係人地會話你煩 同埋 無謂

你與我有幾分相似,共存在同一天空下。

真係慘-   -... 不過好過我啦

仲未溝到女

24 12
發新話題