發新話題

[完全新手]正規魔獸一問(人族)

[Close]

[完全新手]正規魔獸一問(人族)

人族用咩兵好??次次都唔知起咩打人好...同埋WHY英雄個NAME會變??變左又點??

大法+步兵上二级主城,
再出法师步队,比例忘了.出2个炮班
50人口再去别人家里换兵,换到3级主城人地陆军同不是魔免就出狮鹰,人地空军恶(如有冰龙)龙鹰

或者直接直升机海都可以了
人族就要WS~,就要玩穷人 就要小D打正面.就要守住分矿

个名变悟洗理,记住icon同技能就得拉

人族推荐第一只英雄大法师,学技能232再买再训练书13131大技

Name變左都無咩野既
=.=

引用:
原帖由 ~sky~花盡落 於 2011-2-8 21:23 發表
大法+步兵上二级主城,
50人口再去别人家里换兵,换到3级主城人地陆军同不是魔免就出狮鹰,人地空军恶(如有冰龙)龙鹰

人族就要WS~,就要玩穷人 ...
可吾可以講多d黎聽
因為我琴日無聊同fd 先玩起

我同fd打電腦普通
起到有一隊十二隻步兵 對面已經有攻城果架車
都吾知點搞-.-

電腦的配兵 永遠都有車的...其實不用理..
樓上應該睇REP 加快自己既速度
按下圖進入正規區

引用:
原帖由 ME]AnDy 於 2011-2-21 14:30 發表
電腦的配兵 永遠都有車的...其實不用理..
樓上應該睇REP 加快自己既速度
今日玩好好多
四打四 我地四個fd打三個普通一個瘋狂都嬴
愈黎愈進步

不過我就習慣左玩人類 起野好快
不過人類最勁既英雄系米山王?

冇最勁既英 ....
睇你玩咩戰術姐
按下圖進入正規區

引用:
原帖由 ~sky~花盡落 於 2011-2-8 21:23 發表
大法+步兵上二级主城,

人族就要WS~,就要玩穷人 ...
非常ws的砲塔呢

me]andy hi, remember me?
cc blocked me
what can i do

引用:
原帖由 brisco0123 於 2011-2-23 19:48 發表
me]andy hi, remember me?
cc blocked me
what can i do
不止cc的嘛
按下圖進入正規區

發新話題