發新話題

為刺激人流, 回覆| 之英雄教學 (新增三好長慶-21/10)

[Close]
引用:
原帖由 hohoktp992 於 2006-10-28 19:06 發表
假設你本能寺燄上既火球落到地果陣  對手仲係圓中心  最少可以扣到佢700血(試過 :] 低lv果陣)  
佢可以走= =喎,我話冇可能100%中扣6-7百hp
佢每一粒石打落黎都會暈...好難走得開

引用:
原帖由 hohoktp992 於 2006-10-28 19:06 發表
假設你本能寺燄上既火球落到地果陣  對手仲係圓中心  最少可以扣到佢700血(試過 :] 低lv果陣)  
佢可以走= =喎,我話冇可能100%中扣6-7百hp
直至佢走出圓外已經食左700血  這個測試過..  

除非對手有+移速  或者火球過份地分佈不平均
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

明智光秀果到有d問題...
如果你單打單可能殺到,不過人地有2個你點殺佢?
佢隊友有暈技暈你,你招血刀就變左冇用

如果真係你打的話,咁就恭喜vlan有咁好的玩家在

2006年9月既製成品..

估唔到會推返上黎  

橫跨半世紀的鉅獻

或者我係時候考慮下寫下新既英雄教學了

畢竟以往有藉口說要會考  沒時間

但現在空空閒閒  份工又唔知做唔做落去..  

一時眼blind

sorry   (無c日期)

可能你吾記得架..但係都thx啦....
但更新下好麼?

引用:
原帖由 MarcoK 於 2007-5-30 19:13 發表

明顯係抄..
3好第一招改左好耐啦....
留意開首文章既發表時間吧
發文前最重要係要俾自己一條後路
就好似政治家一樣喔

支持...好耐冇睇過你英雄教學啦

!_!快d post多d...不過最好係我的個團論壇啦>3<

Boy哥的英雄教學果然不簡單-_______-"
大受歡迎@o@"

引用:
原帖由 ︴傻龍〞 於 2007-5-30 19:18 發表
支持...好耐冇睇過你英雄教學啦

!_!快d post多d...不過最好係我的個團論壇啦>3
團論壇既資料都會俾人copy
有內奸
所以我之前打落既野
我都del左 ~_~"
如果可以去除內奸 密碼更加保密
我諗牛大 同我都會積極寫文章 ~_~
vLan SiukinB
GGx Ana.2k

LOL 美/台ID : CG Ana2k

推出英雄文章同時最好再加一個重播唷
加油加油

支 持 支 持

支 持 SmileBoy
XDD

-`' 小 D 0 n★

發新話題