34 123
發新話題

點解香港咁少人玩?

[Close]

點解香港咁少人玩?

去到大陸果度一話自己係新仔就踢到阿媽都唔認得
想話去香港 得果3丁友玩條毛咩=  =

引用:
原帖由 snoopyfong 於 2006-9-29 09:12 發表
現時..........vlan都係因為人數問題,大多數都係朋友對打^.^
你想打時可以在我msn叫我喔~o~

引用:
原帖由 snoopyfong 於 2006-9-29 09:12 發表
我想不會個個都踢新人吧...
不服氣的...就自己開server...見到佢就踢返佢轉頭~ (邪惡之路)
外加一句...For Beginner only

因為呢一隻遊戲須球都幾高下....我玩唔起..

入到去....想搵隻人影都無=.=

引用:
原帖由 威力啤酒 於 2006-9-29 22:43 發表
因為呢一隻遊戲須球都幾高下....我玩唔起..
這遊戲高嗎? =-=
我的6600gt貌似是低級卡 =-=

7300LE都玩得到中要求
5字頭要玩都唔難

SNOOPY-OFFICE 係唔係你?

SNOOPY-OFFICE係我辦公室既電腦 因為昨日部腦HAND機
唔好意思呵- -

引用:
原帖由 snoopyfong 於 2006-10-3 07:20 發表
SNOOPY-OFFICE係我辦公室既電腦 因為昨日部腦HAND機
唔好意思呵- -
唔怪得後期總攻甘容易,  原來你 hang 機走佐 @@"

引用:
原帖由 snoopyfong 於 2006-10-3 07:20 發表
唔好意思呵- -
我同龍老大攻過來的時候...你的基地仍然有你的名....
好像被攻陷才沒了你的名...是那個時候hand嗎

我部電腦既顥示卡應該比呢個post任何一人低級- -"
SIS 661FX<---呢張-

係囉
成日冇人
我同我個fd都係入大陸度玩2v2或者3v3
唔知大家有冇遇過
我叫Tommy
fd叫Neo

沒遇過...
本人還在跟ai玩~~

引用: