發新話題

投訴vlan FPS區

[Close]

投訴vlan FPS區

投訴vlan FPS區入面,我唔明點解炸server就講得,外掛就唔講得 ?_? 一講親邊個邊個 or 放咩團用外掛果d相,都會即刻俾人ban
唔通宜個就係強大既vlan FPS?
唔怪知得cs區入面,日日都好多人用外掛,更加多既係有d團有人用外掛,因為vlan根本就唔俾講有人用外掛,請認住佢 or個團,一講親就會犯版規 - 討論外掛
大佬,其他人都係唔俾發表外掛姐,你連討論都唔得? 咁點話俾人知邊個用外掛啊,因為你宜條版規,宜家cs 區入面,有勁多人用外掛,因為你宜條版規,間接咁影響左cs區入面正常server 係無左好多,宜家得返既都係一d 娛樂既server,睇住cs區人流不斷變,以前4個區都有勁多人,日日都玩都有好多勁人,果時既正常server係唔夠玩,但係宜家呢?因為宜條版規,搞到vlan cs 差到呢
真係希望你地可以正視一下宜個問題!!更加希望你地真係認真咁睇我宜個post!
多謝
A A A g0d舊ac被封

哦, 係呀, 好多cs既大團隊都用外掛(可能因為多人) 之後就冇人講 之後就冇人理 之後就冇人知

引用:
原帖由 AceOfSpadesL33T 於 2011-1-29 09:40 發表
哦, 係呀, 好多cs既大團隊都用外掛(可能因為多人) 之後就冇人講 之後就冇人理 之後就冇人知
同意! 因為一條版規,令到vlan cs區改變咁大,仲要係變得差左好多,值得咩?

你地都係有玩CS既..咁你地都應該知道CS名可隨意改...

引用:
原帖由 tony987852 於 2011-1-29 09:43 發表
團名可隨意改嗎?只要你地改左條版規,相信vlan都會變返以前一樣,以前雖然有外掛,但係唔會多過宜家,反而以前d勁人多,宜家少左勁多啦,得一兩個

引用:
原帖由 F4k2=] 於 29-1-2011 09:46 AM 發表
團名可隨意改嗎?只要你地改左條版規,相信vlan都會變返以前一樣,以前雖然有外掛,但係唔會多過宜家,反而以前d勁人多,宜家少左勁多啦,得一兩個
1. 團名當然可以隨便改.CS主程式唔會知道你地開左團,邊D人可以改團名.
團名都係CS名既一部份, 唔係一入團個CS就會自動幫佢.

2. 名可隨意改.就算你話某某人用外掛,佢一改個名又可以再用
例如某某人唔想比人知道佢個真名,就改名做 gregdfer32432 開外掛
你地開左個post之後,佢又改名做 thtd324237
你地咁樣落去,覺得有幫助?
送你一句: 會員自律就沒有外掛.

引用:
原帖由 tony987852 於 2011-1-29 10:47 發表

1. 團名當然可以隨便改.CS主程式唔會知道你地開左團,邊D人可以改團名.

2. 名可隨意改.就算你話某某人用外掛,佢一改個名又可以再用
例如某某人唔想比人知道佢個 ...
只要無左果條版規,我地自有方法知道佢係咩團,咩人但係果條版規仲係到,咁vlan cs就會好似宜家咁,唔會再變好
你望下以前既vlan cs區,幾多勁人? 因為果時d人,一有人用外掛,就會大家都知,場主唔係到,只要post上vlan,咁場主就一定會入去ban佢 or 叫admin入去ban
以前,d人都會敢話我係vlan 玩 cs大,因為以前vlan cs d人都算勁,唔會話點用外掛,但係宜家呢?講出去我係玩vlan cs大,都驚俾人話cheater 啦

引用:
原帖由 tony987852 於 2011-1-29 09:43 發表
名有得改 身份無得改

認同-__-
對CS真係有D失望,團名可以轉,人名可以轉,唔通版規就唔轉得-__-我驚引起民憤暴動搞到龍大就唔好啦=_=
希望我地可以開post講某人用外掛or放某人用外掛既相果時,唔會被人ban
希望能夠和平解決~
仲有-_-
會員自律就唔洗版規啦-_-用腦唔該= =

引用:
原帖由 tony987852 於 2011-1-29 10:47 發表

例如某某人唔想比人知道佢個 ...
ED亂改既名 你認為我地會開POST話外掛?

引用:
原帖由 kaho12123 於 2011-1-29 13:11 發表

ED亂改既名 你認為我地會開POST話外掛?
同埋,當防外掛ban 佢果時 我地可以check到佢個ip

發新話題