30 12
發新話題

[2.1.2.1]1028 ser [Coop02]

[Close]
而家自救唔洗用pills或針或包,
長煮係咪更新左插件?
其實咁做既話, 心靈醫師就好無立場.
人地唔洗付出就可以自救,
心靈醫師就無野好做啦.
自救要用pills呢個插件其實都ok.

場主快d up上2077啦, 成日都彈game.

而家斬紅tank唔會傷到自己, 隻tank實在太易打, 無晒難度.

引用:
原帖由 〞紫月 於 2011-8-9 12:45 發表

認真 真係冇mud挑戰性 好易玩 即使玩困難  建議長煮改強D隻tank
同埋改改D 特感 改強D特感 出多D特感 得唔得?

宜家冇mud挑戰性
如果真係要有挑戰性, cancel左個自救系統就得.
不論係訓底左自救, 抑或係被人捉左自救都係.

咁變左所有人都要人救先得,
就算高lv都唔可以單挑. (生物除外.)

引用:
原帖由 〞紫月 於 2011-8-9 17:54 發表

咁都OK

個人建議:
1 強化TANK EG:多D血 打人痛D
2 強化特感 多D血 smoker 拉人 可以拉遠D  hunter 飛得遠D ETC
識出番RPG入面D技
1) 強化tank....有必要因應各人既lv而增加tank既強度.
但太勁既話新手會死得好慘.....問下場主點解決啦.
2) 呢樣野有得諗喎.

引用:
原帖由 〞紫月 於 2011-8-10 11:07 發表

跟lv而強化 我覺得好好   因為宜家一多D人玩 即使玩專家 D tank都冇咩難度去打

如果屍仔同特感 都可以多D經就好   新手可以靠打屍仔同特感升lv
問題係tank太強既話會一拳打死新手.

我係度諗, 如果特感既攻擊力係計玩家hp上限既百份比,
咁就可以平衡一下高手同新手既差距問題.

例如hunter撲左之後, 每次攻擊扣hp上限既15%, 咁就無分新手高手,
都一定係抓7次就訓底. 不過有個缺點, 就係你失去行動力之後一定係3xx hp,
如果呢個時候仲係計hp上限既15%, 愈高hp會死得愈快.
要避免愈高hp愈快死既問題, 要睇下場主整唔整到.

其實要玩既話好多野可以玩,
例如charger撞人會飛到好高, smoker拉完人到身邊後會打人上天 (即係要你儘快救)
Jockey會扯人上天之類. 不過, 大家應該都會死得好慘

引用:
原帖由 yayafungdy 於 2011-8-11 18:44 發表

70lv 先可以轉圖呢個措施係絕對有必要。

你有冇試過剛剛俾完錢買裝備,班新手就馬上轉圖?
你有冇試過打tank打到隻野就黎死,班死左的新手就因為自己冇得玩住就馬上轉圖?
你有冇試過俾班新手貪過癮轉魔戒幅圖,然後搞到死se ...
因為o個時有個叫「紅粉逼擊炮」既人亂咁轉圖,
場場都轉, kick完入番黎又轉,
於是我地成班友個個鬥快kick佢,
快到好似vote kick有獎咁.
之後場主先加呢個功能

引用:
原帖由 yayafungdy 於 2011-8-13 15:06 發表
佢唔係猛咁開咪播D死人歌咩
可能佢有做過掛, 我淨係記得佢亂轉圖咋.

引用:
原帖由 loplop333 於 2011-8-13 22:19 發表
e家有無開ser- -...
想玩個時又搵唔到- -
你同場主無緣.

場主, 個場入面太多電腦啦, KICK左D BOT, 佢又自動出番黎.
可唔可以唔好整D電腦出黎啊?

場主, 我諗player+電腦, 12人就夠. 12player再加電腦就太多....
同埋, 心靈醫師係有電擊器同無電擊器既時候, 使用技能列表上既數字會有唔同, 得閒搞搞佢~~

我係K.O.!

話時話, 場主係咪改左殺人扣十萬經個設定?
咁既話衛星炮會大行其道, 都係加番個扣經設定好D.
其實10萬唔多, 足夠買一個警剔.
我係K.O.!

引用:
原帖由 katat1 於 2012-2-10 12:25 發表

就係唔知邊條友炸,之後比人玩死都要講佢地自己行過來,在錯先係亂炸的工程....炸又唔中,係要炸
炸飛人又講佢自己行過來,死唔認數那D小X雞
我一早都話要恢復舊制, 衛星炮殺人要扣十萬經, 扣3萬元再加記大過!
唔係個個好似我咁, 被TANK打上天再加衛星炮炸飛天都跌我唔死.....
我係K.O.!

場主, 我個acc "K.O."入唔到, 唔知咩事, 可唔可以係MSN reset pw?
我係K.O.!

引用:
原帖由 katat1 於 2012-2-15 19:47 發表

你比人爆左ac啦=,=
係? 咁搵場主搞搞佢lor
我係K.O.!

30 12
發新話題