發新話題

[2.1.2.1]1028 ser [Coop02]

[Close]

回復 105# 的帖子

如果想升番2077整係係個PatchVersion改番2077就得??

場主開左場味呀我等左好耐喇

引用:
原帖由 loplop333 於 2011-8-8 11:32 發表
如果想升番2077整係係個PatchVersion改番2077就得??
係呀 我都係咁玩

1028而家有無開到ser- -
我係2075都搵唔到ser- -

星炮會唔會TK?  唔會我都想轉工程玩星炮

死左ser之後有冇開番? 搵唔到個ser

千玄已試
1轉星炮
result:2個大過

引用:
原帖由 。琦﹏B子 於 2011-8-8 18:51 發表
千玄已試
1轉星炮
result:2個大過
勇敢的白老鼠

而家斬紅tank唔會傷到自己, 隻tank實在太易打, 無晒難度.

更新地圖

引用:
原帖由 justforacc 於 2011-8-8 22:04 發表
而家斬紅tank唔會傷到自己, 隻tank實在太易打, 無晒難度.
認真 真係冇mud挑戰性 好易玩 即使玩困難  建議長煮改強D隻tank
同埋改改D 特感 改強D特感 出多D特感 得唔得?

宜家冇mud挑戰性

引用:
原帖由 〞紫月 於 2011-8-9 12:45 發表

認真 真係冇mud挑戰性 好易玩 即使玩困難  建議長煮改強D隻tank
同埋改改D 特感 改強D特感 出多D特感 得唔得?

宜家冇mud挑戰性
如果真係要有挑戰性, cancel左個自救系統就得.
不論係訓底左自救, 抑或係被人捉左自救都係.

咁變左所有人都要人救先得,
就算高lv都唔可以單挑. (生物除外.)

新手一問~
士兵點加點?????

引用:
原帖由 justforacc 於 2011-8-9 13:45 發表

如果真係要有挑戰性, cancel左個自救系統就得.
不論係訓底左自救, 抑或係被人捉左自救都係.

咁變左所有人都要人救先得,
就算高lv都唔可以單挑. (生物除外.) ...
咁都OK

個人建議:
1 強化TANK EG:多D血 打人痛D
2 強化特感 多D血 smoker 拉人 可以拉遠D  hunter 飛得遠D ETC
識出番RPG入面D技

引用:
原帖由 〞紫月 於 2011-8-9 17:54 發表

咁都OK

個人建議:
1 強化TANK EG:多D血 打人痛D
2 強化特感 多D血 smoker 拉人 可以拉遠D  hunter 飛得遠D ETC
識出番RPG入面D技
1) 強化tank....有必要因應各人既lv而增加tank既強度.
但太勁既話新手會死得好慘.....問下場主點解決啦.
2) 呢樣野有得諗喎.

引用:
原帖由 justforacc 於 2011-8-9 19:41 發表

1) 強化tank....有必要因應各人既lv而增加tank既強度.
但太勁既話新手會死得好慘.....問下場主點解決啦.
2) 呢樣野有得諗喎.
跟lv而強化 我覺得好好   因為宜家一多D人玩 即使玩專家 D tank都冇咩難度去打

如果屍仔同特感 都可以多D經就好   新手可以靠打屍仔同特感升lv

發新話題