發新話題

[2.1.2.1]1028 ser [Coop02]

[Close]
引用:
原帖由 katat1 於 2012-4-25 13:32 發表
希望阿魚你0好洗左我d檔案= =

我比人禁上網玩唔到= =
耐mo玩會洗data???

我之前玩過的成1xx lv 嫁
叫chun
唔好mo左D data

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

好耐無見 放暑期又係我大玩的日子 長主無del我ac嫁何 話哂都轉生左

我仲想問下 烏時 小豬同SUPERCELL 果d 仲有無玩

回復 213# 的帖子

我想應該沒=.=(本人l4d2遊戲名:[青龍]初音未來)

我記得我之前和烏時等人在到強玩人
玩到d人死哂= =

之後又再玩-,-
不過有人洗tank按制,最終比我玩死左= =(因為說明了在恓x個圖最後一關洗tank- -,說明誰按誰死= =,真係有人死左=.=)

不記得誰殺人殺得還多過我=.=

回復 213# 的帖子

我有玩,但唔會成日係度,m群叫我既,我都可能會考慮玩返幾局
"烏時"人如其名;烏雲密布之時,見烏時如見瘟神也

有m群我都唔知 tim- -
幾時得閒開火星升lv團

回復 215# 的帖子

我想在暴風X雨的關卡洗TANK都幾棒下

個個人在哂安全室慢慢打TANK

最後有些低級的人比TANK打死左,之後有人復活起物前又比TANK打中,又倒下再又死,......

真係笑死人.....
可惜網路有問題,又升了版,沒辦法玩返= =,降版又要重dl

引用:
原帖由 katat1 於 2012-6-24 13:57 發表
我想在暴風X雨的關卡洗TANK都幾棒下

個個人在哂安全室慢慢打TANK

最後有些低級的人比TANK打死左,之後有人復活起物前又比TANK打中,又倒下再又死,......

真係笑死人.....
可惜網路有問題,又升了版,沒辦法玩返= ...
做咩叫我個名- -
我叫笑死人咩- -

回復 218# 的帖子

唔慣叫人地個名= =
你幾lv幾轉-,-
最高好像係1轉到吧?唔清楚

個ser有冇開嫁e家- -
我搵唔到ge- -

回復 220# 的帖子

大哥
你咩版本,點樣唔見個SER

NetworkVersion=2.0.4.2