發新話題

[2.1.2.1]1028 ser [Coop02]

[Close]
場主, 我個acc "K.O."入唔到, 唔知咩事, 可唔可以係MSN reset pw?
我係K.O.!

引用:
原帖由 justforacc 於 2012-2-15 19:10 發表
場主, 我個acc "K.O."入唔到, 唔知咩事, 可唔可以係MSN reset pw?
你比人爆左ac啦=,=

引用:
原帖由 katat1 於 2012-2-15 19:47 發表

你比人爆左ac啦=,=
係? 咁搵場主搞搞佢lor
我係K.O.!

士兵招n
《攻防強化術》(被動)

係有bug定係真係廢技- -?
滿級 攻擊+0.50% 防+0.50% 防禦上限(血?)+0.20%

攻防加成只=2點屬性點
如果防禦上限係血既話,就真係完全冇用
我原本心靈 100 hea 有300血
e+轉 士兵 同樣100hea 但係攻防強化滿級 都係得300血
0.50%=0.005    0.20%=0.002
5%=0.05           2%=0.02
50%=0.5           20%=0.2
當用ak可以扣100hp,滿級攻防強化術既加成都係只得100x0.005=0.5血hp
打人10下,先扣多5hp
真係有技=冇技,超技用成50點先滿
希望場主可以改番d系數正常點

另外,魔法c係1轉職,但係真係超級廢
佢招火球術係主攻招,雖然mp只要3000 + no cd
但係屬於高技巧但低攻既技
招技只可以打特感同tank,普通屍無效,俾隊友擋左既話,就冇傷害
就算俾你打中,每秒都係扣得40hp,拎槍射仲好la
問題係法c要高int,咁str一定唔會高得去邊,用槍射都係高火球術少少傷

而且法c所有技都係同心靈既at一樣,姐係可以穿tank,穿特感,要打佢就一定要打佢隻腳,打tank既話,打腰以上基本係唔中(閃避球?)

我玩暴力心靈個陣用ak打tank 都扣15x ,火平2xx,火球術先得40,真係一d用都冇
法c另外個2招又係唔知有咩用
冰球 cd太長 難中
連鎖閃電打唔到普通屍仔,都唔知點連鎖法 ,仲要低傷高mp

法c難用唔緊要,但係都唔好咁廢la,但要改法c實在太煩,我建議場主唔好開放法c,免得有第2個受傷者要俾錢/降級洗點

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 184# 的帖子

法帥我都玩過
名[青龍]初音未來,心靈醫帥,1XX級一轉

心靈專高智高生高耐高敏,力多數沒咩用
工程帥高力高耐高智高生高敏(全部都要爆)
生物專家高攻高血,高血方面反TANK(都要成500-1000HP到)
魔法帥廢的........大可唔用,因為場主唔想理
你只要玩上面3個職業夠啦
士兵同工程帥一樣全爆

再有唔明找我或者找千玄,差點唔記得講,你只要玩一次人,心靈會做野殺人.......

請問火星個map係唔係冇左??

回復 184# 的帖子

你講果招攻防強化術最主要係睇你自身加幾多力同幾多耐既加成姐.....
1010力既.....本身燒tank400幾一下...你有招技咪500幾一下囉...(防就唔知啦...)

打tank唔夠做既去m群叫我就得啦  

回復 186# 的帖子

火星張圖有bug所以冇左好耐...  (唔係既話我1000lv都可能有.......假既)  

千玄
還有沒D非官方圖介紹給我呀-,-

幾時有加!BUY 其中的 功能  近期返工少左玩了!

HI 新仔一名
名叫唐英年

回復 189# 的帖子

你喺咪想我加"VIP綠光圈" "快速射擊"" 增加彈量" "2-3級跳"

VIP綠光圈- 治療術有類似功能,我唔想重複.
快速射擊 -d 招技能係工程專用,如果其他人隨便用到,可能對工程不公平
                  現在考慮緊加入"賢者之石" 換取特別技能.
增加彈量 -e+巳經加左1/3彈量wo
2-3級跳-會考慮加入

場主幾時升2100?

引用:
原帖由 cswsss 於 2012-3-5 22:26 發表
場主幾時升2100?
我想問下你....
你應為2100連到線咩,現家好多人話2100連唔到線
我想他們唔會升住.....-.-

我想問下工程C 招核彈按咩指令出?

回復 194# 的帖子

自己打!rpg看技能=.=......

發新話題