發新話題

[2.1.2.1]1028 ser [Coop02]

[Close]
近日有高等級玩家在場內使用心靈醫師技能 有意無意 之間使其他玩家死亡
希望場主正視

整死左你都會救返既...  (我會)

因為之前某人做左某D令某人唔高興既某件事先會咁玩法嫁姐...

最多聽到某人笑笑口就知咩事..企定定...唔亂做某D事...  咁就好安全嫁啦   

引用:
原帖由 千玄 於 2012-2-8 22:45 發表
整死左你都會救返既...  (我會)

因為之前某人做左某D令某人唔高興既某件事先會咁玩法嫁姐...

最多聽到某人笑笑口就知咩事..企定定...唔亂做某D事...  咁就好安全嫁啦    ...
我絕對認同.....

近日有低能級玩家在場內使用工程師技能 有意無意 之間使其他玩家死亡
希望場主正視

引用:
原帖由 AVBWU30 於 2012-2-9 16:46 發表
近日有低能級玩家在場內使用工程師技能 有意無意 之間使其他玩家死亡
希望場主正視
我會玩死佢
就算他炸到你飛起跌死,我會玩死佢,放心
我之前講左,邊個炸到人飛起跌死的,好大後果......我會救返他

引用:
原帖由 AVBWU30 於 2012-2-9 16:46 發表
希望場主正視
就係因為有某D工程亂炸先會有心靈做野殺人....

所以見到有工程就自己搵位企

引用:
原帖由 千玄 於 2012-2-9 21:12 發表

就係因為有某D工程亂炸先會有心靈做野殺人....

所以見到有工程就自己搵位企
就係唔知邊條友炸,之後比人玩死都要講佢地自己行過來,在錯先係亂炸的工程....炸又唔中,係要炸
炸飛人又講佢自己行過來,死唔認數那D小X雞

希望可以增加有得買紅外線

引用:
原帖由 lflf9319 於 2012-2-10 23:01 發表
希望可以增加有得買紅外線
紅外線唔洗買...打!laseron就有嫁啦...要關就打!laseroff 咁就得嫁啦

引用:
原帖由 千玄 於 2012-2-11 12:40 發表

紅外線唔洗買...打!laseron就有嫁啦...要關就打!laseroff 咁就得嫁啦
THX 等等去玩 試下先

引用:
原帖由 katat1 於 2012-2-10 12:25 發表

就係唔知邊條友炸,之後比人玩死都要講佢地自己行過來,在錯先係亂炸的工程....炸又唔中,係要炸
炸飛人又講佢自己行過來,死唔認數那D小X雞
我一早都話要恢復舊制, 衛星炮殺人要扣十萬經, 扣3萬元再加記大過!
唔係個個好似我咁, 被TANK打上天再加衛星炮炸飛天都跌我唔死.....
我係K.O.!

沒開場?   01同02都見唔到有場

回復 177# 的帖子

今日coop02有開,你見唔到咩?

回復 176# 的帖子
e+研究緊衛星炮衝擊波向橫彈,同打到人訓底都扣經

衝擊波向橫唔係問題,有斜既地方都會一飛沖天
"烏時"人如其名;烏雲密布之時,見烏時如見瘟神也

引用:
原帖由 rot00114 於 2012-2-13 21:57 發表
衝擊波向橫唔係問題,有斜既地方都會一飛沖天
最多飛起身之後自然跌死先好笑

發新話題