22 12
發新話題

自重吧,信長玩家們

[Close]

自重吧,信長玩家們

你地沒有ser用咩?
成日來常規ser開各中合圖場.之前某常規玩家都發了貼了但沒有改善.依然日日如是在常規ser開場..別的對戰平臺你地早比人封AC了,

只是版主好人而已..
還有想信長私斗的話之前多次查看信長ser有一些還是能入的.有必要入來私鬥?
同埋論壇在各版塊成日見到一些間接宣傳.
    如(個個去曬打_ _)

我承認我并不喜歡這類回貼
    我希望看到一個ser真系凈系玩果一類的游戲            

試問一下,要是在信長區開中合圖會有咩後果??
在信版回沒人打信長的了有咩也后果?
將心比已吧

自重吧,在常規版見到呢個post在開其他圖的vlan用家

呢D貼第幾次係正規區出現

仲有標題咩意思?只有信長玩家係正規區開圖?將源頭指向信長玩家只會令命題變質

人性本來就喜歡哂命,仲要係一種同你唔同性質既人面前(如信長)

我覺得人本性是改變不了,呢種情況變成了習慣.想改都改不了

例如k y o 試下叫人唔開mh, 你估有冇可能

明確的收到教主的反映...
錯SER 是比較難控制的事情
按下圖進入正規區

主要是正規人的確少了 多起來倒能自護反抗..

各位有玩sc2嘛?
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2011-1-21 23:09 發表

各位有玩sc2嘛?
你也由正規轉了sc2嗎?

引用:
原帖由 唯一的你 於 2011-1-22 12:54 發表
如果信長ser夠用我地都會用
很可惜.就是够..真是不够的情况太小了.不够可以去中合小人的ser吧.那里咩圖都得

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2011-1-21 23:09 發表

各位有玩sc2嘛?
穷人没钱玩T.T

稍稍sc2中 不過無咩時間打天梯

400多的確唔算低 但鍾意玩始終都會付出既
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

引用:
原帖由 唯一的你 於 2011-1-24 21:42 發表
多數人都係新手。點入高lv ser呢
就系因為知自已廢,所以更加要入[高lv ser]學也...同埋呢..正常的信ser我呢個正規玩家沒有點樣玩都可以應付到一些普遍信ser入面噶人

轉出來的繁體字如下:               
    基本上話題遠了

最重要果句:不要在指定開某些場的ser開不指定的地圖

成日都見到錯區既問題 只可以出現無奈既表情

係囉~~d人真係冇品~~明明玩信可以入信頻~~
我日日都見到信頻有空ser=="
d人做咩係都要入正規玩呢=="

d人系新手。好難入高lv ser  

回復 9# 的帖子

主要係冇英雄..
打落冇魔獸吸引...

多數人新手唔會入低LVSER了

其實去正規開信長圖同fd玩都係不得已,
自從vlan整到高lv玩家5入得低lv ser之後,
想同D fd玩變得好麻煩, 又要特登開個新ac(低lv)
仲有入低lv ser可以開新ac,但高lv ser又要用高lv ac,
忽然間要升到10lv又冇可能, D低lv ser又成日爆人,
搞咁多野都只係想同fd玩場, 正規又5限lv,
同fd玩 入正規相比起入真信D ser方便好多,
我入正規開信長圖同fd玩都冇惡意,5洗開帖咁...

22 12
發新話題