發新話題

個阿鋒同三好有仇?改到佢咁七廢!!

[Close]

個阿鋒同三好有仇?改到佢咁七廢!!

我發覺冷門英三好真係好七廢囉 第一技 只加移速 仲要一用技能即冇 有咩用?仲要係唔可以長開 無奈= =第二技暈技好少少 第三技加攻速 無乜特別 大技最狗 加靈活 升到兩級加攻速 移速戈d 最底死係仲要一開魔免即冇 只加靈活 **不良詞語** 三好想殺到人基本上好難lo 人地一個清酒你唔駛玩
同樣係追擊英既興次點解可以勁佢咁多呢 食屎啦作者

你不會玩我也幫不到你

回復 #1 ikcwin 的帖子

沒有強的人物~只有強的玩家= =

引用:
原帖由 唯美♂騎呢 於 2007-7-11 12:56 發表
同意~~~~~~~~~~~~+1

唉......... 三好咁屈都有人話佢廢.........

無言 ...........

"人地一個清酒你唔駛玩"

咁殺人既話, 人地一個清酒, 本多係唔係唔使玩?

咁點解仲有咁多人用本多? ( 自己諗下 )

我真係廢人,冇其他意思,我真係廢!

3好攻速移速快,.比距追斬5小野..''

引用:
原帖由 ikcwin 於 2007-7-11 12:26 發表
我發覺冷門英三好真係好七廢囉 第一技 只加移速 仲要一用技能即冇 有咩用?仲要係唔可以長開 無奈= =第二技暈技好少少 第三技加攻速 無乜特別 大技最狗 加靈活 升到兩級加攻速 移速戈d 最底死係仲要一開魔免即冇 只加 ...
你不如話jj佬仲好,3好不知幾變態(初期)               

3好爆2000千!
上次比佢爆左二野..
就升天lu

個ikcwin同阿鋒有仇?串到佢咁7勁!!

我覺得三好唔係好廢囉
第一技你唔識用姐.開完魔免仲可以用第一技.無人叫你無啦啦出技嫁.同埋長開你夠魔咩?
技大絕加靈活120你估少野?防加到有馬場咁勁
我開大絕>魔免>第一技 人地有一個清酒都唔駛玩

同樣係追擊英既慶次其實都無佢咁勁wo 食屎啦ikcwin

回復 #9 城西 的帖子

開左魔水三好,大技屎好多倍

回復 #10 KaiBer 的帖子

開左魔水唔係勁.不過絕對唔係廢.大把英d大絕廢過佢
慶次一遇到唔係法師都無乜用.一個和泉補返慶次大絕扣左既血

引用:
原帖由 城西 於 2007-7-11 14:43 發表
我覺得三好唔係好廢囉
第一技你唔識用姐.開完魔免仲可以用第一技.無人叫你無啦啦出技嫁.同埋長開你夠魔咩?
技大絕加靈活120你估少野?防加到有馬場咁勁
我開大絕>魔免>第一技 人地有一個清酒都唔駛玩

同樣係追擊 ...
咁你同我挑返場 你用三好 我比你知道咩叫一個清走next你
你班友個個講就天下無敵 做就有心無力

引用:
原帖由 孤星_逍遙 於 2007-7-11 13:15 發表
唉......... 三好咁屈都有人話佢廢.........

無言 ...........

"人地一個清酒你唔駛玩"

咁殺人既話, 人地一個清酒, 本多係唔係唔使玩?

咁點解仲有咁多人用本多? ( 自己諗下 ) ...
你講得岩啦 本多人地有清酒佢真係唔駛玩 有埋閃戒佢收硬皮
至於點解咁多人用本多 因為唔係人人都好似我咁醒識咁想

引用:
原帖由 唯美♂騎呢 於 2007-7-11 12:56 發表
你用阿屎我用本多挑返場

引用:
原帖由 arlok 於 2007-7-11 12:52 發表
你不會玩我也幫不到你
咁你同我挑返場 睇你幾識玩

發新話題