21 12
發新話題

王國的興起:傳說再現 Rise Of Legends

[Close]

王國的興起:傳說再現 Rise Of Legends

全 3D 即時戰略,  畫面壯觀 @@

係 vLan 連線方法如下:

附件

選擇遊戲區

選擇多人連線 --> LAN 模式

附件

多人連線

LAN 模式

進入大廳後, 主持遊戲, 或 加入遊戲

附件

遊戲大廳

主持遊戲

加入遊戲

組隊, 待各方 ready 後開始遊戲.

附件

組隊

Ready

玩到, 非常好
感謝版主開發的vlan^^

引用:
原帖由 karowk 於 2006-5-15 12:20 發表
玩到, 非常好
感謝版主開發的vlan^^
唔使客氣, 記得帶多D朋友仔一起黎玩

真係正......感謝你~!!!!

= =下....幾時出嫁?

請問係唔係只係得英文版可以連線

中英文都得, 而且可以互聯

這東西還真的好用 ! 太感謝了 ! 這樣就可以和朋友好好連了
不然很多GAME都沒點對點的連法><  謝謝板主 謝謝 IPEV

SEE~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

xxxxxxxxxxxx

感动!有的玩了!不同版本能一起玩吗?还有序列号一样能一起玩吗

引用:
原帖由 xuefay00 於 2006-12-24 02:20 發表
感动!有的玩了!不同版本能一起玩吗?还有序列号一样能一起玩吗
序列号無所谓,版本要一样的(不过中英文無所谓)
我虛弱所以我強大

點解我個V lan無E隻game既???
得aoe-.-

21 12
發新話題