發新話題

[原創]40lv魔導士配點心得(本人未實戰過)

[Close]
魔导40大應該玩加速 pvp要點鎖同減速地帶

傻傻地咩你?吾加加速你認為有人會加你打獅子同天啟?加你不如加箭神 游俠啦 999

完全吹漲教衰人就咪啦 冇人會加流星雨 驅散魔導輸出又低  人地貪你招加速咋 用下腦啦

吾識玩咪教衰人 我幾個號玩得耐過你啦 扮曬野咁樣

完全笑噴了  魔導一定要加速 好冇  純攻?你攻高到邊到?你認為你會高過箭神既瞬間輸出同游俠穩定輸出?

睇下自己咩職業 魔導吾玩輸出咖 輔同控場999 黑暗神殿都吾加 系咪要逼全世界笑你? 黑暗神殿做為t3魔導強力輸出技能

有冇玩過魔導到40lv咖你?如果打獅子天啟有人組你個流星雨 驅散先奇啦 咁D垃圾魔導冇人會組 除非佢系sb 傻 逼

上升重力加咁多做咩?控場一下都0k啦

唔該睇睇我D回覆 個魔導我吾玩啦 你好勁?求睇睇你幾多攻?睇我點左咩大啦  3修魔導呀用下腦啦

垃圾出泥教人 教衰人咩

垃圾帖出現都教衰人  我個魔導1個月前啦喎吾好意思

我依家玩游俠 笑噴 吾睇回覆系度嘈?

如果你呢D系創意?你試下打獅子天啟自己開隊 流星雨魔導睇邊個會入 除左似你呢D傻仔會入

魔導玩輸出?爛gag?扮曬野吾睇回覆?個魔導成個月前玩啦  

未實戰既垃圾吵咩  我2個魔導 龍之谷開服玩到依家啦  識點過你 t3主要玩暗時

冇時間系既魔導?等收皮

吹到睇完我post自己改喎 吾系話加 流星雨既咩你?虛心向學?扮野啦垃圾咁樣

正系識得抄既人有屁用  光雨cd超到乜咁  魔導打獅子天啟開左時間加速都系黑暗神殿 毒云系咁出咋

冇打過獅子同天啟吾好嘈啦 廢系咁樣

如果你咁加先睇下你sp够吾够啦傻仔 笑又冇技術真想知你有冇玩過

乜你認為有人會封我號?

已慌恐嚇? 要封號咪泥囉

笑死得把口up有屁用咩你?

有料既求自己玩既圖 出泥999

大陸喱?怎辦

大陸喱系你咋?大陸先開龍之谷更系大陸啦  冇你咁囉 專用既術語都吾識

學咩你開post  我只魔導又怎了?打獅子天啟冇難度怎了?其實我吾會比隊友講 你呢D入到去再就被人講死啦 999

sp又吾夠吾識睇既咩你?你咁加點夠吾夠sp自己睇啦

發新話題