發新話題

[Left 4 Dead] 金日入佐個ser個場主勁無品lo

[Close]

金日入佐個ser個場主勁無品lo

係2052 ,2點半到入佐個清道夫場 , 第1回合我個組win佐 佢就淆輸玩重開投票 d傻仔玩家又跟佢禁f1
之後我個組有條友掛機,全組玩唔踢 害到0:12   我狂咁投票re 全場傻仔玩f2  4打3 拎12好威??仲話得12個
咪姐係你廢lo 4打3 係我都拎16啦 你拎個12托仲話自己廢佐 hunter得傷12好勁??
仲踢佐我bo

請小學_場主反省下自己on_既行為

我睇死佢都唔應扮哂野(因為on_到冇名用用數字名---->123456)

你可以回我帖講有傻仔...亂投票要重玩啦...
多數係小朋友..所為...
衛斯理 高手XD

回復 2# 的帖子

我亂投?? 4打3  唔洗re?? 正常既都re啦  4打3拎12分係到串_ _ ,hunter 玩12 好勁咩 話自己廢佐  佢輸玩re( 賤)  4打3 我re (正常)

2052??係2054喎
其實係場主想等4v4姐,上個回4v3.....
我都有份投多次re,D人都按唒F2.....(齊人時)
不過荼**條友掛機D人唔踼係_ _左D

回復 4# 的帖子

條友淆1.如果我地個邊有4個人會16分 所以踢佐我
            2.小學_行為 唔夠人串就踢   
一係1一係2 一定其中1樣

回復 5# 的帖子

你叫咩名??
我係犧牲者

不過我大輸都冇re(2比6)
仲有踼你嘅係你TEAM嘅人

我叫Boomer   

引用:
原帖由 hgc081413 於 2011-1-2 14:42 發表
拎12好威??仲話得12個
咪姐係你廢lo  ...
其實12係拎油...... 5係HUNTER......... 我地個TEAM 有人話耍要拎16...........(因為齊人嫲).......D人又5用U講.....
河川,你大人有大量,原諒下佢地啦........

回復 8# 的帖子

係12油  + hunter 12傷

引用:
原帖由 leoalex911 於 2011-1-3 18:55 發表

河川,你大人有大量,原諒下佢地啦........
重點係呢句

發新話題