發新話題

[信長之野望] 會員請注意(更新方法)(VIP扣兩倍)(感謝他人請利用短信)

[Close]
7171好波

請各位會員留意住

不定時更新

冇拉拉比人扣10蚊囉

吹到.招生post點解唔可以推post先??咁既話d無咁受歡迎既團你係咪要沬殺?我以家就投訴你.n年前已經有人推post架啦.又唔見你之前渣正尼做??版規定係無意義回覆同連回姐.推post叫無意義???

真心想問 7171可回答你幾多碎?

咁多回POST 你管到幾多 隨眼望幾望 見到有D唔岩既 就扣分?

咁多唔岩既POST 又唔見你扣哂佢? 神手 7171 你有幾多隻眼丫 人地嚴D分多得制 比臉你 先話支持你炸 對D分小既人 打個推字 錢都冇得收 你就扣人分?

岩岩先比你條**粗口**樣扣完**不良詞語**你老未

真心問7171你幾多碎~?
制服誘惑

引用:
原帖由 jeff999 於 2011-1-3 22:54 發表
吹到.招生post點解唔可以推post先??咁既話d無咁受歡迎既團你係咪要沬殺?我以家就投訴你.n年前已經有人推post架啦.又唔見你之前渣正尼做??版規定係無意義回覆同連回姐.推post叫無意義??? ...
咁任推帖

人地個帖就沉

人地個帖沉

佢又推帖

咁係惡性循環

加會被其他人利用黎呃帖

另外

我岩岩先上任招生區版主

你見到違規回覆可以報告

我一人之力

有部份違規回覆未扣分係人之常情

你推帖既時候

純符號回帖

就係違規

引用:
原帖由 mR漆點漆 於 2011-1-3 23:06 發表
真心想問 7171可回答你幾多碎?

咁多回POST 你管到幾多 隨眼望幾望 見到有D唔岩既 就扣分?

咁多唔岩既POST 又唔見你扣哂佢? 神手 7171 你有幾多隻眼丫 人地嚴D分多得制 比臉你 先話支持 ...

係扣得哂

但會盡量扣

見到就扣

回復 23# 的帖子

咁姐係以家唔俾推團post啦.姐係叫我個團收皮姐

打路過幫推 又扣我分? 你有冇發燒丫? 幫人推貼都有罪 下次幫人推貼係唔係要打 我認真咁睇完你既招生post 我已家幫你推推咁丫? 連做個版主 係尼區最小既要求都唔知 你去返信長區到做你既版主拉 愈睇u愈唔順眼

你地幫完自己團推

其他團又要幫自己推

根本就係惡性循環

無帖係唔會沉

例子
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=295892&extra=&authorid=1531251&page=4

58頁

唔係全部人回覆

只係一個人回覆

一個人回覆就可以有58 頁

大部份都係純推或符號

咁既風氣,我認為必須制止

引用:
原帖由 7171 於 2011-1-4 16:41 發表
你地幫完自己團推

其他團又幫自己推

根本就係惡性循環

無帖係唔會沉
咁姐係叫我地唔好幫自己個貼推拉 係唔係一沉完 就開新貼? 咁咪仲衰

你可以刪回覆

再回帖

咁就唔會有上述例子咁樣

刪回覆?     點刪法 再多就編輯尼個字 係有既 真係要你教教 點做

你按編輯

左邊刪除本帖
只限回覆

發新話題