47 1234
發新話題

[討論] 無理扣分

[Close]

無理扣分

alan_wong8先生,我想請問下我如何違規?如果我講事實都係叫違規既
姐係唔準vLan既玩家講野啦 我講事實就違規?咁果個侮辱我地果D人有冇違規呀?我想又問下
如果我咁都要扣十分 咁佢地咪要封ac?但係我見唔到你地有懲罰佢地b0r 我又想請問一聲
佢地係咪你地既自己人呀?偏幫成咁樣 如果要罰我首先就第一個要罰你地呢一班既管理員
無能 , 失職 , 不負責任 , 呢D帖已經嘈左n多日 你地冇人出黎勸 亦都冇人講過一句說話
只係識得 隔山觀虎鬥 , 抱住睇戲既心態黎做旁觀者 戲就黎散場 , 你地就擺出個高高在上既姿態
想比我地睇你地有生殺之權有幾大既權力 你係唔係想比我地知道呢個信息?
恭喜你 你做到了 但係你咁樣辦事既方式 你可以令人信服咩?老實講 , 我呢個小學生第一個就不服你 我係呢到話得你既就預左比你封ac 如果你覺得無地自容,話沒台階下,你地就可以使用你地高高在上 , 擁有身殺大權既權力 , 可以係呢到殺人滅口 將我既ac封左 咁我就唔可以話你
我就已經冇機會話你了  黎啦 封我ac啦 我等你 不過我會開幾十個新AC日日插你
你咁樣辦事不公法 實在令我非常氣憤 如果一個人連爭取公義都算係違規 咁呢個世界還有道理可言嗎?你將大陸既果套 都拎黎呢到vLan用 你真係好了不起 你地只憑你地既個人喜惡
黎懲罰他人 冇將事情搞清楚 邊個引起罵戰 我只係回應佢地 我所有既回帖沒有一句是粗口
咁都算係違規?果D又掉老豆又掉老m0 果D人唔違規?你有冇睇過我既回帖
我有邊一個係有呢D內容?我又想請問扣我分既兩位管理員
我比人侮辱、攻擊 我唔可以回應?咁你個論壇要黎做咩野?不如山左佢啦  你呢D不明事理、不分是非黑白之人 都有資格做管理員?c0me 0n 殺人滅口封我ac吧

回復 1# 的帖子

想問點解你可以比人扣左分都講到野~幫幫忙教教~

引用:
原帖由 L0vE★XD 於 2011-1-2 09:02 發表
想問點解你可以比人扣左分都講到野~幫幫忙教教~
我諗應該係團長就得

回復 3# 的帖子

我都係,但係點解講唔到野--?等級係新手上路~

唔係呢個AC,之前既~

引用:
原帖由 L0vE★XD 於 2011-1-2 09:05 發表
我都係,但係點解講唔到野--?等級係新手上路~

唔係呢個AC,之前既~
他ma的 扣完我分又再扣 擺明針對我啦

回復 5# 的帖子

真係慘--"希望你冇事啦~支持支持

引用:
原帖由 傲氣ㄨ狂龍 於 2011-1-2 09:00 發表
alan_wong8先生,我想請問下我如何違規?如果我講事實都係叫違規既
姐係唔準vLan既玩家講野啦 我講事實就違規?咁果個侮辱我地果D人有冇違規呀?我想又問下
如果我咁都要扣十分 咁佢地咪要封ac?但係我見唔到你地有懲罰佢 ...
好有心機寫呢
扣完又扣..其實都夠啦
不過佢地大哂..
吹佢唔漲@@

回復 1# 的帖子

錯區錯區。。。。。。。。。。。。去用戶申訴啦

引用:
原帖由 ωǒ璦yōu╋ 於 2011-1-2 09:47 發表
錯區錯區。。。。。。。。。。。。去用戶申訴啦
用戶申訴你覺得有人理咩?第一次扣我分果陣我已經開過帖啦

回復 9# 的帖子

知就好啦,唔好開呢啲post啦。同埋點解你-分都發到貼?

新年快樂       

冇法啦,人在屋檐下,哪有不低頭,人地大佬鬥唔過的。

回復 11# 的帖子

灌水第2到啦

回復 5# 的帖子

你唔犯咪唔-分lor

引用:
原帖由 ωǒ璦yōu╋ 於 2011-1-2 10:10 發表
知就好啦,唔好開呢啲post啦。同埋點解你-分都發到貼?
個管理員話我錯區 ok 我去用戶申訴開
開左又唔理 呢D叫無能加失職 自己都管唔好自己個論壇做咩管理員?

47 1234
發新話題