發新話題

[交流] 其實點解得一代霧 唔見其他人既

[Close]

其實點解得一代霧 唔見其他人既

其實點解得一代霧 唔見其他人既
唔係一代管住架咩 有咩可能俾佢去佐綱個時代

Ch-YinG咪再呃分洗版  <--反白

我覺得佢唔係一代既霧守- - 佢只係囉左一代霧守既身體-3-
此上只是個人意見
ps 其實一代d人已經死晒- -

因為1代既霧係要陷害彭格列~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

回復 2# 的帖子

話唔定係大地個邊既人扮一代霧.....

引用:
原帖由 hgc081413 於 2010-12-27 10:42 發表
話唔定係大地個邊既人扮一代霧.....
呢個可能應該唔大- -咁無聊= =?!
大地既人去扮初代大空既人再去害大地同大空= ="
一代霧不嬲都唔係幫大空..所以得佢一個去左十代到都唔出奇

「Ch-YinG咪再呃分洗版  <--反白」

http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=82
去投訴吧

回復 6# 的帖子

佢呃佐咁多分只係-1積分e+又變返0  =.=

引用:
原帖由 啊康′ 於 2010-12-27 12:51 發表

呢個可能應該唔大- -咁無聊= =?!
大地既人去扮初代大空既人再去害大地同大空= ="
一化霧不嬲都唔係幫大空..所以得佢一個去左十代到都唔出奇
嗯嗯
一代霧一直都想彭格列88
所以呢個一定係真既一代霧@@

引用:
原帖由 hgc081413 於 2010-12-27 17:41 發表
佢呃佐咁多分只係-1積分e+又變返0  =.=
佢呃果d只系錢 吾會有分的-_-

引用:
原帖由 ′★RusH﹡ 於 2010-12-29 01:03 發表

嗯嗯
一代霧一直都想彭格列88
所以呢個一定係真既一代霧@@
咁又唔見1代黎ko佢既?

改到點啊你地

6道骸不嬲都唔妥d黑手幫

可能一代霧既性格同佢一樣...

▏個人見解 ▏

回復 12# 的帖子

6道入唔到島?? 真可惜... 如果佢入到就清得場 1個夠打3個大地個邊

發新話題