發新話題

關於設定管理員問題

[Close]

關於設定管理員問題

我加左admin 之後set左 pw 姐係咁 "fuc**廣告**u" "2131" "abcdefghijklmno" "a"
之後開cs1.6 就係~ 打 setinof _pw 2131 先入場...之後佢話kick 咁點算???
有冇勁人可以教我

引用:
原帖由 alcmong 於 2010-12-26 09:59 發表
我加左admin 之後set左 pw 姐係咁 "fuc**廣告**u" "2131" "abcdefghijklmno" "a"
之後開cs1.6 就係~ 打 setinof _pw 2131 先入場...之後佢話kick 咁點算???
有冇勁人可以教我
係咪我理解能力低 ,睇極都唔明...

setinof _pw 2131   
setinfo _pw 2131
明嗎

Fung竟然睇得明佢講咩...我理解能力真係好低...XD

"名" "pw" "權" "a"

改左setinfo _pw 2131都係唔得

樓上個位連回

引用:
原帖由 SuPeRHunTeR 於 2010-12-26 11:08 發表
樓上個位連回
看PM
有D AMXX問你

有冇人可以解答我呀..一係比個詳細setadmin pw +進入方法
thz

咁我有野要問 樓主.....只係戈條友 加左入去做唔到admin 定係 其他人都係咁

引用:
原帖由 SuPeRHunTeR 於 2010-12-26 10:55 發表

係咪我理解能力低 ,睇極都唔明...
k_o係一個forum

係一個同vlan差唔多嘅forum...主要都係信長,

因為唔可以宣傳論壇...所以filter左..

樓主個名有咁啱有呢3隻字...所以咪比人filter左囉..

唔信你試下打k_o三隻字出黎睇下會變左啲咩?..

(let _ be y)

引用:
原帖由 借粟一燒._. 於 2010-12-26 23:37 發表
k_o係一個forum

係一個同vlan差唔多嘅forum...主要都係信長,

因為唔可以宣傳論壇...所以filter左..

樓主個名有咁啱有呢3隻字...所以咪比人filter左囉..

唔信你試下打k_o三隻字出黎睇下會變左啲咩?..

(let _ be  ...
我真係唔知k咩o wo...,ko我就知...

人人都唔得....但係唔set pw 佢地又入到都係admin

users.ini入面有教你set,自己研究

發新話題