發新話題

STK團隊自稱1000fps Server戈個場主入一入黎

[Close]

STK團隊自稱1000fps Server戈個場主入一入黎

點解無啦啦ban我?
我一入ser你就即ban
你手癢都唔洗搵我黎搞呀-_-

話你server彈道差 叫你電腦_就唔好整1000fps姐 咁就ban我-.-?
比小小建議你server都ban 真係不得了!!!

呢d場主係咁嫁啦~_~咩都話ban
` sLAuGhteR ; CCk.

我個HLDS看到你炸SERVER咪BAN你-.-
我看到99999999%

引用:
原帖由 STKServer 於 2010-12-25 14:51 發表
我個HLDS看到你炸SERVER咪BAN你-.-
我看到99999999%
點係HLDS看到人炸SER? 教我

小朋友SERVER
唔接受意見~~

回#3 :
證據何在????
我想睇下圖

什麼是 : 我看到99999999%

引用:
原帖由 20ghjsty 於 2010-12-25 14:53 發表

點係HLDS看到人炸SER? 教我
係HLDS到會見到:
人名 之後99999999%
=炸SERVER

下=.= 咁都得.... 我人名係 ``SkY AgAin|baka*Fai Wo....鬼係99999999%-.- 你撞鬼都唔洗搞埋我=.=

引用:
原帖由 ats11670 於 2010-12-25 15:03 發表
下=.= 咁都得.... 我人名係 ``SkY AgAin|baka*Fai Wo....鬼係99999999%-.- 你撞鬼都唔洗搞埋我=.=
我話我好像看到``SkY AgAin|baka*Fai Wo 9999999999%

你想打乜...? 乜野係我話我好像看到``SkY AgAin|baka*Fai Wo 9999999999%

我個名係``SkY AgAin|baka*Fai 而唔係 9999999999% =.=

引用:
原帖由 STKServer 於 2010-12-25 16:14 發表

我話我好像看到``SkY AgAin|baka*Fai Wo 9999999999%
好像..
天下大FAIL
難道這就是屈機?

發新話題