19 12
發新話題

希望各位有心人士幫下手

[Close]

希望各位有心人士幫下手

本人之伺服器和dicy之伺服器

經常被人炸伺服器和炸IP

而本人今日曾經使用冰牆成功阻止入侵

不過由於冰盾只有2個小時的試用期

因此不能長久使用冰牆

希望各位可以幫一下我們

小弟會感激不盡!!

www.blhost.hk】致力提供不同類型而且高質素的伺服器,服務包括網站寄存、電郵服務、域名註冊、獨立伺服器、網頁設計 、VPS、伺服器租用服務

喂!我同你合團
比MSN我!

比隻程式全名黎....我幫你搵下= =

引用:
原帖由 愛影。絕望 於 2010-12-21 19:28 發表
本人之伺服器和dicy之伺服器

經常被人炸伺服器和炸IP

而本人今日曾經使用冰牆成功阻止入侵

不過由於冰牆只有2個小時的試用期

因此不能長久使用冰牆

希望各位可以幫一下我們

小弟會感激不盡!! ...
who is dicy? edible?

引用:
原帖由 dicky3b01 於 2010-12-21 19:29 發表
喂!我同你合團
比MSN我!
你個ser好好咩-.-

www.blhost.hk】致力提供不同類型而且高質素的伺服器,服務包括網站寄存、電郵服務、域名註冊、獨立伺服器、網頁設計 、VPS、伺服器租用服務

引用:
原帖由 A369366609 於 2010-12-21 19:49 發表

你個ser好好咩-.-
算啦
其實一齊比人炸ser都係一個緣份黎既

連回!!樓上個位
------------------------
無方法係100%阻檔ddos攻擊
正確係 冰盾  不是 冰牆

引用:
原帖由 愛影。絕望 於 2010-12-21 19:57 發表
我msn
[email protected]
已加!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 愛影。絕望 於 2010-12-21 19:58 發表

算啦
其實一齊比人炸ser都係一個緣份黎既
大把SER比人炸喇-.-
撞中一齊好出奇=.=
O`m_G

引用:
原帖由 楓羊羊__ 於 2010-12-21 20:04 發表
連回!!樓上個位
sor
已經改返
thx.....

我就係唔明點解係2粒中= =食完2餐飯就沒有lu~
O`m_G

引用:
原帖由 楓羊羊__ 於 2010-12-21 20:04 發表
連回!!樓上個位
有的. 有隻防火場係叫唔知乜野鷹. 永久使用. 不過用左開唔到Ser/__\
可以轉用硬體式防火場. 會比較強大

引用:
原帖由 CTPs 於 2010-12-21 21:18 發表

有的. 有隻防火場係叫唔知乜野鷹. 永久使用. 不過用左開唔到Ser/__\
可以轉用硬體式防火場. 會比較強大
開唔到場就唔好`講出黎-.-
O`m_G

樓主,其實搞左咁耐,我想知道,dicy究竟係何方神聖??

19 12
發新話題