16 12
發新話題

大家唔好玩香港[forever]伺服器

[Close]

大家唔好玩香港[forever]伺服器

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

kok412你唔好吹大d^0^
你叫人比admin你做
你自己米係-v-個ser做admin,估我咩都唔知^^?
自己叻叻金得個吉

嘩 你吹得好大禍 佢係我msn 狂叫我加佢admin 我有咩? 同埋佢話唔右係炸我ser 你打咩呀 仲有 好多人都話你好煩,同話你個死x頭食x tim 傻x 唔好以喂你好勁呀,你睇下出邊d人點睇你啦,傻x

哈哈.....你唔係?  吹幾大....算...大家都知你係___
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=323008
睇完你地就知

下我咩都唔知?我入個你場玩架 小學x

唔洗同佢講咁多...一個網子....大家都知你係屈狗同小學_

哦 條友老屈 佢win唔到我 佢咪係到屈我囉,好過你啦 成日比人話x頭

你叫我就唔入 我咪好冇面

引用:
原帖由 amy6932 於 2010-12-21 18:07 發表
下我咩都唔知?我入個你場玩架 小學x
你咪查囉,我果時都冇玩過佢ser既

引用:
原帖由 lok412 於 2010-12-21 18:10 發表
唉 你先係小學_ 呀 成個x頭咁 如果d人話人小學_ 佢自己先係
嘈小幾句喇你- -
自己得罪人多-.-

引用:
原帖由 A369366609 於 2010-12-21 18:11 發表

嘈小幾句喇你- -
自己得罪人多-.-
我冇得罪人多,係佢得罪我姐 我先開post

引用:
原帖由 lok412 於 2010-12-21 18:13 發表
我冇得罪人多,係佢得罪我姐 我先開post
你話你冇入V佬既場,,,好野,勁-.-

16 12
發新話題