28 12
發新話題

極限跳躍 - 跑酷

[Close]

極限跳躍 - 跑酷

此貼已刪除。

生哥仔    型BO...
玩左幾耐先
原本做什麼都沒有用!!!現實-,
~!笑看風雲)-3; *`-'Evans'['

講真,,好似唔多算極限

幾型.咁細個差唔多LA.

你真係覺得你而家玩緊parkour-.-?
你個wall running.其實我敢講句人人都做到-.-果個位.

引用:
原帖由 ˋbAbiimIlk_ 於 2010-12-21 07:34 發表
你真係覺得你而家玩緊parkour-.-?
你個wall running.其實我敢講句人人都做到-.-果個位.
錯吾係wall running;是Free running ;街頭跑酷 。;

回復 6# 的帖子

佢講緊影片中有字寫住wall running個到
【心若冰清,天塌不驚】
☆To the world, you may be small   
but to a person, you may be the world★

引用:
原帖由 肥生 於 2010-12-21 10:36 發表

錯吾係wall running;是Free running ;街頭跑酷 。;
你到底知5知我講緊乜野

好型

引用:
原帖由 ˋbAbiimIlk_ 於 2010-12-21 10:50 發表

你到底知5知我講緊乜野
知;我地練習緊;

引用:
原帖由 肥生 於 2010-12-21 13:08 發表

知;我地練習緊;
咁你答我free running做乜野
其實我只不過係想講.
你真係要介紹parkour既話
拎返d有實力既短片出黎吸引下大家重好.
你放你練習既片上黎
我就咁望真係以為一班小朋友係到玩捉e因
我相信你自己都知道放一d真係吸引到人地目光既野上黎比起放自己岩岩初學既練習短片好吧?

引用:
原帖由 ˋbAbiimIlk_ 於 2010-12-21 13:13 發表

咁你答我free running做乜野
其實我只不過係想講.
你真係要介紹parkour既話
拎返d有實力既短片出黎吸引下大家重好.
你放你練習既片上黎
我就咁望真係以為一班小朋友係到玩捉e因
我相信你自己都知道放一d真係 ...
你上YouTube打BWPK。;

引用:
原帖由 肥生 於 2010-12-21 13:22 發表

你上YouTube打BWPK。;

總比你吸引?

支持影片~~好令仔`

睇落去好型
其實難吾難    ?
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=328416&extra=page%3D1

28 12
發新話題