發新話題

[閒聊] 請大家珍惜賬號,勿給與他人使用

[Close]

請大家珍惜賬號,勿給與他人使用

近日不少會員都比人扣分或封號,好多都說不知情,其實就係大家唔珍惜,隨便將密碼話比其它人知,

包括兄弟,朋友,佢地貪過癮後,就要你來承擔,所以切記保護自己私隱......

還有部份係網吧玩既會員,同樣要小心,好多攪事份子都有可能有意裝你AC及密碼,用你身份進行破壞,

希望你地入登錄前,請留意四周,有冇人有意偷看,謝謝合作....

定期更改密碼
就更安全

無ac最安全
保證唔會比人偷ac

我唔會比ac人...除冇用ac

上來 vLan  驗明正身。先最安全

請時時刻刻,保護私人財產。

我都會小心d個ac比人爆

引用:
原帖由 隱逸 於 2010-12-20 01:05 PM 發表
無ac最安全
保證唔會比人偷ac
嘩, 真系勁搞笑 ^___^

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

其實打密碼打得快 好難比人睇倒 ^____^

最緊要去離開網吧之前登出vLan左先 ^____^

最好唔好係網吧等多人開自己既ac
【心若冰清,天塌不驚】
☆To the world, you may be small   
but to a person, you may be the world★

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2010-12-20 11:45 發表
近日不少會員都比人扣分或封號,好多都說不知情,其實就係大家唔珍惜,隨便將密碼話比其它人知,

包括兄弟,朋友,佢地貪過癮後,就要你來承擔,所以切記保護自己私隱......

還有部份係網吧玩既會員 ...
肥佬好似警訊呼籲人 唔好比人爆到ac咁 :handshake :handshake

絕對吾會借比人haha

我個ac設左條安全提問.....
應該無咁易俾人爆到掛

引用:
原帖由 小飛豬 於 2010-12-20 14:09 發表
上來 vLan  驗明正身。先最安全

請時時刻刻,保護私人財產。
點驗?教下吧

搵我泥搞先算.8.8

你地要把個Vlan ac好好保護啊!打密碼都不要太慢
[img]/[img]

我個密碼水蛇春甘長

讀一次比您聽都未必記得
宇智波分團 - F.E.A.R 信長團現正招生