發新話題

新規

[Close]

新規

鑑於太多人潛水
被迫.以下內容
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
每月更新時會檢查個人的團隊分數
若無增長先警告
再未有增長直接踢團 ,無通知。

AddMe MinEEE#3535 ToPlay<3 Hearthstone

更新為續牌時間。
AddMe MinEEE#3535 ToPlay<3 Hearthstone

怕你kick我-_-我都係係甘玩game算-._.-

引用:
原帖由 神仙貓 於 2011-1-12 17:25 發表
怕你kick我-_-我都係係甘玩game算-._.-
吾會kick住 e家d人潛哂水-_-仲諗緊點收番d生-_-
妳挽開咩ser架-_-莪好難先見到妳一次= =

終於知做團長難了嗎?

所以我已經好耐冇收生
零式團開左成年 仲係度玩緊既真係少之有少
得兩三件 玩耐左潛水既又有

不過你一收返黎就潛水
我都做唔到sad
p.s. 我來抽水的

我係甘玩3SER LO

我潛左水好耐的了@@快d踢我啦- _ -
我因為受到團長恐嚇所以唔敢退團><

引用:
原帖由 茄子II 於 2011-3-30 22:23 發表
我潛左水好耐的了@@快d踢我啦- _ -
我因為受到團長恐嚇所以唔敢退團>
本來係前1秒想踢妳 ,點知比我一眼就望中呢個Post ,發現左潛左幾百萬既茄中之王終於蘇醒左 ,令我相當高興 ,並打破我踢妳既諗頭 ,妳真係 ,妳真係 ,時機岩岩好。

=.=好吹得=.=你係得既= ="

吾吹得點做團長

引用:
原帖由 zxbooak 於 2011-3-30 23:14 發表
吾吹得點做團長
原來團長係吹返黎既><
真係唔講唔知

引用:
原帖由 零式◆貝 於 2011-4-2 01:11 發表

原來團長係吹返黎既><
真係唔講唔知
吾吹比人話潛水 ,吹左比人話邪惡 ,吹d吾吹d比人話九吾搭八。

發新話題