22 12
發新話題

[原創][本隊又一力作] 倒數重開伺服器

[Close]

[原創][本隊又一力作] 倒數重開伺服器

原碼不發了.
原因一樣
因為害怕某人把原碼拿走. 改作者名說原創
修改文字說是自己修改

不多說了. 去圖~

使用指令:

開始倒數: amx_restart 1
停止倒數: amx_restart 0

再唔回復就唔再Post/___\

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

見過關閉.未見過重開=]
` sLAuGhteR ; CCk.

個插件可唔可以唔好加"[CTP]"係面前??
咁樣睇有d怪
:o)

引用:
原帖由 kining2008 於 2010-12-18 22:29 發表
個插件可唔可以唔好加"[CTP]"係面前??
咁樣睇有d怪
下?有咩問題-.-好正常咋wo,,,
但係re ser有咩用= =

引用:
原帖由 CCk-3- 於 2010-12-18 21:31 發表
見過關閉.未見過重開=]
我都見過a_a so先寫左重開出黎

啊,,,,咁有咩用姐= =RE場咪夠LO=,=

其實alied有一個plugin都係一模一樣..
假如ctps 用 saytext 將個個print轉綠
之後再改cvar
咁就唔同..
btw 原創就唔知係咪真啦...

ps:點加幅圖條友 20/20仲未 升lv..
while(g_xp[id]=>20)
{
        20/20 升lv..
}
ok
明唔明...
純粹個人意見..

久別的VLAN

引用:
原帖由 CTPs 於 2010-12-19 07:55 發表

我都見過a_a so先寫左重開出黎
咁點解要自己整呢-..-你都見過就上網搵喇,,

引用:
原帖由 davidto1995 於 19-12-2010 12:13 PM 發表
其實alied有一個plugin都係一模一樣..
假如ctps 用 saytext 將個個print轉綠
之後再改cvar
咁就唔同..
btw 原創就唔知係咪真啦...

ps:點加幅圖條友 20/20仲未 升lv..
while(g_xp=>20)
{
        20/20 升l ...
用if不行嗎...?

回復 7# 的帖子

可能佢個lv係一回合更新一次個d = =
我唔識炸Server

引用:
原帖由 tony987852 於 2010-12-19 13:01 發表

用if不行嗎...?
係wo,好以用if會好D,用while的話前面好以要先定義左D野先

WHILE係唔需要定義任何野  IF一樣
不過相比之下
IF你就要睇下係咩時間佢會再UPDATE一次
例如 ROUNDSTART SPAWN等

可以睇得出就係IF需要指明係幾時UPDATE 佢就先會UPDATE
WHILE就完全解決左E個問題

WHILE會係任何時候刷新個數值
換轉講
組係唔會出現圖中 20/20 既情況(1MS更新一次)

所以
WHILE係好過IF 但係我無講過IF唔用得
總的而言
USING WHILE IS BETTER THAN IF AND ALSO IS THE BEST!
(係E個情況下WHILE係更加應該咁樣用)
久別的VLAN

引用:
原帖由 davidto1995 於 19-12-2010 06:37 PM 發表
WHILE係唔需要定義任何野  IF一樣
不過相比之下
IF你就要睇下係咩時間佢會再UPDATE一次
例如 ROUNDSTART SPAWN等

可以睇得出就係IF需要指明係幾時UPDATE 佢就先會UPDATE
WHILE就完全解決左E個問題

WHILE會係任何時 ...
給點兒實際的證據吧=[

WHAT EVIDENCE SHOULD I GIVE...
久別的VLAN

引用:
原帖由 davidto1995 於 19-12-2010 08:17 PM 發表
WHAT EVIDENCE SHOULD I GIVE...
冇片冇真相

22 12
發新話題