發新話題

求答 超緊要

[Close]

求答 超緊要

請cs高手解答 我想問 睇cstrike\gfx\vgui 入面 d軟件係咩 找人比番我down 我之前係del哂成個程式 而為冇用點知有用 e加有冇人幫到我 好似係q字頭

有冇人理阿 我想改番d野阿 唔該找人幫幫手

重down返個cs再把果個圖放返去你果個被del既位置
睇下幫唔幫到你
:o)

引用:
原帖由 ★κinG﹑星 於 2010-12-18 16:47 發表
請問 cs高手有冇cstrike\gfx\vgui (可能有人唔同 唔係cstrike係v字頭 再入應該有gfx再按vgui 你睇下你咩圖)入面睇d圖 我好似唔小心del左d野(好似係睇圖軟件 令到我睇唔番 有冇人比番個程式 ...
唔好再廢d-,-你重裝之後張一d重要既野放係新果到重疊,,

我唔係del左入面d檔 係del左入面要睇個d程式 姐係好似mdl個d要用 HLMV 先睇到 明唔明@@超緊要架

咁人地比得你既,姐係冇改,姐係可以裝過

引用:
原帖由 A369366609 於 2010-12-19 01:48 發表
咁人地比得你既,姐係冇改,姐係可以裝過
但係個軟件唔記得左全名係咩=.=

咁直接用你個檔名上網搵,好易姐

回復 8# 的帖子

都話我唔記得左全名 得個第1個字知

我冇Q字頭既= =???我冇搞過黎..

引用:
原帖由 A369366609 於 2010-12-20 21:01 發表
我冇Q字頭既= =???我冇搞過黎..
因為個程式唔係內置嘅..
係樓主另外DL嘅..

引用:
原帖由 借粟一燒._. 於 2010-12-20 21:07 發表
因為個程式唔係內置嘅..
係樓主另外DL嘅..
但係佢講得出黎就應該係本來有既喇

引用:
原帖由 A369366609 於 2010-12-20 22:02 發表

但係佢講得出黎就應該係本來有既喇
你呢d咩concept黎?..

回復 13# 的帖子

哈 我睇你地打字笑左 我另外down 不過我找到 但係改唔到 我想改樣 但係我dwon人地野先改到 而自己改唔得@@

引用:
原帖由 ★κinG﹑星 於 2010-12-21 04:39 發表
哈 我睇你地打字笑左 我另外down 不過我找到 但係改唔到 我想改樣 但係我dwon人地野先改到 而自己改唔得@@
咁你都講咩模型丫-.-

發新話題